To moje ukochane fotki i ujecia u ciebie w ogrodzie Mandźen,
tez tak kiedys bede miec, lawenda + bukszpan.........bajkowo !
Dzieki za powiew lata w błękitnym kolorze w srodku zimy.....
mam dylemat roślinny
rosną Ci u mnie tutaj według projektu Rh sztuk 5 ale nie wiem czy ich nie zastapić różami w kolorze rózowym... otóż rh maja tam cały czas słońce, ciagle przypala im listki zimą wystawione są na mróz i słońce (teraz przykryłam je śniegiem) jak myslicie dobry to pomysł?
Czy jeszcze poczekać aż pisardii się rozrośnie...
Czytałam od początku, ale później trochę przyspieszyłam
Szklarenka + budynek gospodarczy, fajny pomysł, może zrdadzisz trochę więcej?
Powyżej pasa!!!??? Nigdy mi takie wielkie cukinie (?) nie urosły!
No kolor.... brązowy Nawet ciekawe choć faktycznie może mało dekoracyjne Za to irysek bardzo ładny. Dzięki za odpowiedź w sprawie Bonici ( czyli w miejsce o którym myślę zmieści mi się... hmmmm... jedna ) no może dwie ale gdybym tam chciała upchnąć jeszcze jakieś okrywowe to jedna Szał. Dzięki że odpowiedziałaś też u mnie.
Czytam, że dzień Babci spędziłaś z wnukiem (no może wieczór). I bardzo dobrze bo to Wasz dzień. Pozdrawiam
Aga właśnie pora, bo potem to czasu nie będzie śliczności i tak jak piszesz wszystkie prace są rewelacyjne wielki szacun----.Trzeba czas zająć To zachęciłyście mnie do pomalowania jajów .Tylko u Was całe są oklejone ale to chyba kwestia wprawy będę działać zobacaymy co wyjdzie grunt to się nie nudzić A i tęż nie ma ładnych serwetek Może masz to się wymienimy Chętnie podzielę się z kimś serwetkami .
A to ostatnia moja robota ale chyba żle robię zdjęcia bo nie wychodzą ładne albo aparacik wysiada
Bożenko, u mnie to jedyny powojnik. Miałam kiedyś jeszcze taki żółty drobnokwiatowy, ale był bardzo ekspansywny. Miał ogromne przyrosty i bardzo się rozsiewał. Z pnących mam jeszcze tylko winogrona Red Swenson