Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 10:37, 22 sty 2014

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Te szerokie pędzle służą mi właśnie do lakierowania. Do ceramiki, metalu, szkła najlepiej jest jednak użyć podkładu, który wygładza i uszczelnia powierzchnię przedmiotu, powoduje, iż farba ładnie przywiera i nie maże się po powierzchni.

Pudło z wykorzystaniem kraku jednoskładnikowego:

jajka z krakiem dwuskładnikowym, jeżeli używa się wydmuszek gęsich lub form akrylowych to powierzchnia jest idealnie gładka, tutaj na styropianie:

Piękne rzeczy robisz Jakiego podkładu używasz? Chciałabym zrobić coś na metalu i właśnie zastanawiałam się czym to zrobić.
Ogród Eli 10:37, 22 sty 2014

Do góry
akcja różowy...rozpoczęta
Miejsko & sielsko 10:36, 22 sty 2014

Do góry
Dzisiejszy dzień

Miejsko & sielsko 10:23, 22 sty 2014

Do góry
znalazłaś?
w kolorze okien i bramy garazowej

z wewnątrz widać przez szybki ale z zewnątrz nie
(mam zamontowane lustra weneckie no i z szybami antywłamaniowymi )

Do góry
znalazłaś?

Do góry
znalazłaś?

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:17, 22 sty 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

To moje ukochane fotki i ujecia u ciebie w ogrodzie Mandźen,
tez tak kiedys bede miec, lawenda + bukszpan.........bajkowo !
Dzieki za powiew lata w błękitnym kolorze w srodku zimy.....
Miejsko & sielsko 10:17, 22 sty 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
jedyna latorośl, którą mogę się pochwalić

Znalazłam
...co prawda nie widać z szerszej perspektywy,ale zawsze coś i synuś jest
Też mam kostkę na wejściu i też kwadratową i mam te same donice

Edit:... i ta szarość mnie do tego koloru drzwi przekonuje
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:09, 22 sty 2014

Do góry
mam dylemat roślinny
rosną Ci u mnie tutaj według projektu Rh sztuk 5 ale nie wiem czy ich nie zastapić różami w kolorze rózowym... otóż rh maja tam cały czas słońce, ciagle przypala im listki zimą wystawione są na mróz i słońce (teraz przykryłam je śniegiem) jak myslicie dobry to pomysł?
Czy jeszcze poczekać aż pisardii się rozrośnie...

Ogród przy lesie początek 2012/2013 10:06, 22 sty 2014

Do góry
Mam i ja.
Postawić trawkę nad i... 09:58, 22 sty 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...melduję się po szkoleniu...no tak...w końcu mam ferie, czyli urlop, to się szkolić pojechałam... u nas bardzo zimno i leje deszcz...jeszcze deszcz bo wskaźnik temp w aucie wskazywał -0,5 st czyli zaraz możemy mieć wielkie lodowisko drogowe...trzeba bardzo uważac...
...pozdrawiam szczególnie wszystkie babcie zaglądające oraz wszystkich kochanych O`maniaków...

... a do kawy....

O mamuniu - ale się zrobiłam głodna.... Cudnie wyglądają - i przy okazji jest tam żółty, biały i brąz Oczy zjadłyby wszystkie pozdrawiam
Dwa ogrody 09:45, 22 sty 2014

Do góry
paniprzyroda napisał(a)

Dziewczyno, czytałaś od początku? No nie wiem Za stary dziękuję, jest inny i taki pozostanie Nowy ma ogrodowiskowe klimaty, ale to nie jest jego ostateczny zarys, cały czas prześladuje mnie myśl, jak zmieścić tam planowaną resztę? Na razie mam pomysł na szklarenkę połączoną z budynkiem gospodarczym dla Ciebie: liście powyżej pasa

Czytałam od początku, ale później trochę przyspieszyłam
Szklarenka + budynek gospodarczy, fajny pomysł, może zrdadzisz trochę więcej?
Powyżej pasa!!!??? Nigdy mi takie wielkie cukinie (?) nie urosły!
Ogrodnik Mimo Woli cd 09:33, 22 sty 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
U nas też lodowisko.... śniegu zero..... a z brązu to rudbekia Green wizard's... jedna się została, resztę wyrzuciłam, bo co to za kolor???

I jeszcze irysa mam brązowego, albo miałam, bo irysy przesadzałam, a tylko cześć upchnęłam byle gdzie i byle jak.. nie wiadomo co zostało a co wyrzuciłam..

No kolor.... brązowy Nawet ciekawe choć faktycznie może mało dekoracyjne Za to irysek bardzo ładny. Dzięki za odpowiedź w sprawie Bonici ( czyli w miejsce o którym myślę zmieści mi się... hmmmm... jedna ) no może dwie ale gdybym tam chciała upchnąć jeszcze jakieś okrywowe to jedna Szał. Dzięki że odpowiedziałaś też u mnie.
Czytam, że dzień Babci spędziłaś z wnukiem (no może wieczór). I bardzo dobrze bo to Wasz dzień. Pozdrawiam
Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 09:31, 22 sty 2014

Do góry
Aga właśnie pora, bo potem to czasu nie będzie śliczności i tak jak piszesz wszystkie prace są rewelacyjne wielki szacun----.Trzeba czas zająć To zachęciłyście mnie do pomalowania jajów .Tylko u Was całe są oklejone ale to chyba kwestia wprawy będę działać zobacaymy co wyjdzie grunt to się nie nudzić A i tęż nie ma ładnych serwetek Może masz to się wymienimy Chętnie podzielę się z kimś serwetkami .

A to ostatnia moja robota ale chyba żle robię zdjęcia bo nie wychodzą ładne albo aparacik wysiada
ogrodoweimpresjejolki 09:22, 22 sty 2014

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Jolu różowe jest piękne. A i widzę że wiertło do jabłek posiadasz. Pychotę zrobiłaś mniam mniam.

Wiertełko - wyrzynarka spisuje się na medal Dzisiaj na deser jabłka pieczone, to tez się przyda

A teraz troszkę intensywniejszy róż
W ogródku Ani 09:08, 22 sty 2014

Do góry
annawu napisał(a)
Anie no coś tam wyszukałam, żeby się dopasować do kolorystyki

no to jeszcze kilka błękitów

Aniu, piękne masz niebieskie i brązowe kwiatki i roślinki Bardzo podoba mi się ta hortensja. Co to za cudeńko?
Miało być inaczej 09:00, 22 sty 2014

Do góry

Miało być inaczej 08:58, 22 sty 2014

Do góry
Nadrobię wczorajszy dzień i wrzucę trochę brązu

Ogród przy lesie początek 2012/2013 08:58, 22 sty 2014

Do góry

Miało być inaczej 08:54, 22 sty 2014

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Agnieszko powojnik niesamowity. Dosłownie obsypany kwieciem. Lubię powojniki, ale takiego dorodnego okazu nie mam. Piękny.

Bożenko, u mnie to jedyny powojnik. Miałam kiedyś jeszcze taki żółty drobnokwiatowy, ale był bardzo ekspansywny. Miał ogromne przyrosty i bardzo się rozsiewał. Z pnących mam jeszcze tylko winogrona Red Swenson

i winobluszcz

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies