Pszczelarnia
13:13, 10 lut 2014

Ania, musisz wiedzieć, że Cię dobrze rozumiem (słupy). Jak widzę słupy i inne takie, to i bez pola energetycznego, elektrycznego, elektromagnetycznego, energomechanicznego i tym podobnych robię się nerwowa w skali województwa dolnośląskiego. Nie chcę wzmagać negatywnych emocji ale wierz mi, co mam w głowie na ten temat, lepiej, żeby język tego na mowę polską nie przekładał. Bo musiałabym zastosować język budowlany.
Głupota ludzka nie zna granic. Boli najbardziej to, że ta pani nie wie, jak jest głupia i robi krzywdę ogółowi.
Jeżeli sprzedajesz miskanta 'Malepartus' kupuję w ciemno.
Co do bieli i róż: Trawy i biel. I nic więcej. I faktycznie może piętro pośrednie między różą 'Kent' (tak to 'White Cover') a miskantami. Ale doczytałam wszystko dokładnie, że choć wyrzucisz 'Zebrinusa', to inne zostaną a tam nie ma miejsca.
Piękna ta brama z traw. Piękne zdjęcia pokazałaś. Trzymaj się dzielnie Mała Mi!
Głupota ludzka nie zna granic. Boli najbardziej to, że ta pani nie wie, jak jest głupia i robi krzywdę ogółowi.
Jeżeli sprzedajesz miskanta 'Malepartus' kupuję w ciemno.
Co do bieli i róż: Trawy i biel. I nic więcej. I faktycznie może piętro pośrednie między różą 'Kent' (tak to 'White Cover') a miskantami. Ale doczytałam wszystko dokładnie, że choć wyrzucisz 'Zebrinusa', to inne zostaną a tam nie ma miejsca.
Piękna ta brama z traw. Piękne zdjęcia pokazałaś. Trzymaj się dzielnie Mała Mi!