Będę go szukać, jak tylko uporam się z rewolucją w domu
tu widać kawałek ściany kamiennej, po lewej przemalowany, po prawej nie i teraz już mus po całości lecieć, a u mnie ściana na wysokości 6-7 m na klatce.....i tu będa te zmodyfikowane komody
Ogrodowisko zaszczepia nie tylko zmiany w ogrodzie
Tę właśnie chcę zrobić, nie wiem, jak to ugryź, szukam kwiatów w necie, ale jak nie pomacasz, to jakoś mam opory kupić, będę szukać na giełdzie
te lampy muszę zmodyfikować, albo je sprzedam i kupię pasujące do aktualnego wystroju
Kasia... len wygląda zupełnie inaczej I jak ktoś lubi kolory niebieskie, to len powinien mieć obowiązkowo.. długo kwitnie, piękny ażurowy, dostojny... elegancki. Fota nie najlepsza.. ale jest super. Te sadzonki dostałam od Marka ze Średniowiecznego, a Pan Bylinowy zawsze mi wciskał len, a ja nigdy nie kupiłam.. ot głupia baba.
Gosia, ten kolor to OLD OCHRE i na to transparentny wosk, robiłam pierwszy raz, ale jak już M. się podoba, to chyba nie tak źle, efekt w całości będzie, jak juz poustawiam, przemaluję ramy obrazów i innych pierdułek
najpierw zmieniałam moje koty, które lubię, żywych nie mam, bo Dżaga zagryzie, to choć te
komoda przed, na razie jedną zrobiłam, kiedyś miałam w dębie wszystko i tak sie ostały
tu tą farbą, 1 warstwa,
i efekt końcowy, nie widać tego aksamitu wosku na zdjęciach
Od mojego Pana bylinowego... ma piękny niebieski kolor.... i kwitnie bardzo krótko, u mnie ma chyba za mało słońca... Jesienią go poprzesadzałam.. zobaczymy co z niego będzie.. czy będzie dłużej kwitł.. Kupiłam go jako przetacznik.. a już ożankowy doszperałam w necie Wiec jest mała szansa, że to co inne... Ale wszytko ma podobne.. tylko mój ma kwiatów zatrzęsienie i tak od kilku lat. ale nie rozrasta sie szczególnie...albo tak ten typ ma, albo coś mu nie leży ..