cis jest piękny jako żywopłot ale drogi i wolno rośnie .... a myślałaś o pęcherznicy może być żółta lub bordowa - nie kłuje można ją formować jako żywopłot ,szybko rośnie ..... lub choina kanadyjska - rośnie przyzwoicie i podobnie wygląda jak cis do formowania super .... podsyłam obrazek.... Skasuję jeśli przeszkadzać będzie
Bogdziu Kochana szkoda Twoich oczu. Jesteś tak częstym gościem u mnie, że już chyba znasz na pamięć mój ogród
Szczerość Twojego serca najbardziej kojarzy mi się z bielą tych kwiatów.
Tez myślę, że to nie tylko moja wina...
No to ja już muszę tylko poprosić, żeby Marek kupił piasek, dla rozluźnienia gliny
aaaaa, aksamitki w kolorze przecież mam
Mi Ania chyba wczoraj oglądałem program o gryzoniach które są przyczyna niesamowitej ilości pożarów zwłaszcza w Stanach przy drewnianym budownictwie -odpukać !!!
Natalia i niech cieszą oko , z pierwszej szkoły jestem mechanikiem od skrawania było jeszcze parę ale nic z budowlanki itp a praca na działce rodziców to była kara
Mirka pozdrawiam cieplutko Faktycznie rzadko bywam, bo jak już wrócę z pracy, to jest po 20 i poztsaje mi tylko późna kolacja i ogarnięcie się przed snem, czase dwie kartki książki i tulę podusię
Następnego dnia o 5 pobudka; trza do stolicy po pieniązki jechać A za to w weekend jak ogarnę domek i młodzierz, to znowu jest 20.... A młodemu w dodatku ząbki idą
Jak ukradnę godzinkę lub dwie, to tu zajrzę, tam zapukam i na swój post juz czasu brak. W ramach przeprosin wrzucam kilka fotek nie tylko ogródkowych
Tak pysznie było w Sylwestra
o pierwszej juz grzecznie w łóżeczku
A to mój prezent choionkowy, na który pół roku czaiłam się na allegro. Białas jak widać również się ucieszył