Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe zacisze

Ogrodowe zacisze

kasiek 19:59, 23 lut 2014

Jak kolorowo sie zrobiło A jak zdrówko?
EPODLAS 21:42, 23 lut 2014

Maria667 napisał(a)
[img size=640x480]http:
Marysiu, to miejsce mnie urzekło. W ogóle jak ślicznie u ciebie. Czy to kłosowiec tak obrósł ławkę?
Maria667 10:27, 24 lut 2014

kasiek napisał(a)
Jak kolorowo sie zrobiło A jak zdrówko?

Nie chcę zapeszyć, ale na razie ok
Maria667 10:30, 24 lut 2014

bartek_luberda napisał(a)
Pięknie u ciebie Pozdrawiam

Dzięki, pozdrawiam.
Maria667 10:33, 24 lut 2014

Margarete napisał(a)
Marysiu jak ja dawno nie byłam w twoim ogrodzie......już zatęskniłam za twoją "Grecją", za widokami twoich dorodnych i róznorodnych roslin, za twoim dobkiem (chociaz mam swojego tu obok..), ale własnie obejrzałam twoje wspomnieniowe foty i juz od razu mi lepiej
Pozdrawiam serdecznie ( kłopoty zdrowotne ..........hmmm.........kazdy chyba ma albo bedzie miał ...niestety......ja też w przyszłym tygodniu ide na kolejne powazne badanie, które wykonuje od jakiegoś czasu systematycznie bo..... .lepiej nie mówić, boję sie jak cholera, ale mam nadzieje że i u ciebie i u mnie bedzie ok )
Póki co czekam na wiosnę i cieszę sie na wiosnę w ogrodzie moim i w innych tu na ogrodowisku.
Buziaki zostawiam !

Witaj Małgosiu!
Ja też tęsknię za Grecją, i nie tylko.
Mój dobek jak zwykle, nie opuszcza mnie na krok, jak tylko jestem w domu. Jest kochany, jak pewnie wszystkie dobki
Małgosiu! U mnie już chyba wszystko ok. Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki i pozdrawiam.

Maria667 10:34, 24 lut 2014

jagoda99 napisał(a)
Marysiu sliczne te Twoje ogrodowe zacisze
pozdrawiam

Dzięki, Jagódko!
Ale teraz tak szaro i smutno... Byle do wiosny
Maria667 10:37, 24 lut 2014

boguslaw_r_ napisał(a)
Witam sporo wysiłku włożyliście w ogród bo efekt super.
dzięki za wizytę i pochwały pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie!
Maria667 10:40, 24 lut 2014

Mathildis napisał(a)
Agato chyba w tym samym czasie myślałyśmy o tym samym - tylko ja trochę dłużej się rozmarzyłam i z wpisem się spóźniłam

Te zimowity też mnie urzekły. Też gdzieś taki szpaler muszę zaplanować:

Leżaki wolne
Zimowity wykopywałam z całego ogrodu i wsadziłam w jedno miejsce. Są takie nierówne, bo były wysadzane kwitnące. Mam nadzieję, że w przyszłym roku będą lepiej równać szereg
malgorzata_s... 10:43, 24 lut 2014

Witaj Mario Zaglądam po przerwie i serdecznie pozdrawiam
Maria667 10:44, 24 lut 2014

Agania napisał(a)
Ja też wysiałam werbenkę, czekam na wschody, jeszcze nic u mnie nie widać, codziennie spryskuję ziemię, dzisiaj podleję po ziemia się już jakby trochę ubiła, jakby osiadła, na tyle, że nasionka mi nie wypłyną

ale te leżaczki kuszą

pozdrawiam Marysiu

Czekam już 3 tygodnie na werbenę i nic. Dzisiaj kupiłam na allegro jeszcze jedno opakowanie, tym razem oryginalne (przedtem miałam od kogoś z ogródka). Zwątpiłam, czy jeszcze wykiełkują. Ale jest jeszcze luty, więc jest czas na kolejny eksperyment. Może tym razem się uda.
A leżaczki wolne