Moja mniejsza ,dziś nie ma słońca to dobrze -tz. środki ucinasz żeby się krzewiły. Już miałam cie pytać czy ta szałwia ma pojedyńcze łodygi czy się krzewi? Wstawie u mnie fotke.
Bogusia dziś pikowałam szałwie ,mała jeszcze ale zaczęła się przewracać ...ołówkiem robiłam dziurki Pozdrawiam
9 STÓW już??? Aleś przygonił!!! Prezent się należy I pozdrówka
i ja gratki zostawiam
Nadrobiłam po dłuższej nieobecności na forum. o zakupionych różach, planach o ogrodzie romantycznym i szukaniu pracy poczytałam, podsumowanie roku 2013 obejrzałam. Na zdjęciach to dopiero widać jak wielkie zmiany dokonały się w 2013 Jak zdążysz dziś przeczytać to życzę smacznego Pozdrawiam ja i Matylda
Jaki szpaler... jak kwaiatowe wojsko.
Taras - na 156 str sa zdjecia. Plan - -czy o coś takiego chodzi? Pierwsze linie zaproponowane przez Sylwie (prawda ,że ładniejsze?) i na drugim moje - prosze się nie sugerować roślinami - myslę nad innymi 2 kratki = 1 m na razie dumam nad rabata po prawej stronie tarasu
Dawno mnie u Ciebie nie było, jak wszędzie zresztą, a tu taki piękny kawałek Twojego ogrodu na płótnie, jestem zachwycona, zdolniacha z Ciebie. Tyle tulipanów, szkoda. Pozdrawiam prawie już wiosennie.
Aniu zawsze dokonujemy wyborów i cieszymy się z realizacji nie będzie tulipków, to będziemy ci kibicować w przebiegu remontu i też będzie miło pozdrawiam
Bogdziu, tulipanki będą ale w ograniczonej ilości...a to dowód na to, że nie wszystkie padły ofiarą sprzętu
Aniu zabraknie 1000 tulipanów? Nawet nie chce tego slyszec, ja chce je kwitnace zobaczyc. Pozdrówka.
Niestety Aneczko przy budowie, remoncie straty są bardzo często to tak jak na wojnie muszą być ofiary Ja od wycinki choinek przed domkiem, nowej rabaty nie robiłam, bo stwierdziłam że szkoda roślinek, jak kiedyś ocieplimy, dobudujemy domek to będę myślała o rabatkach. U Ciebie jest troszke inaczej, bo piękne rabaty już są i niestety troche ucierpią Pozdrawiam