dyha
23:51, 02 sie 2013

Witam serdecznie i podziwiam z zachwytem wszystkie zakamarki i zakątki, multum roślin i kwiatów, kształtów i obwódek. Nie sposób przeczytać wszystkich postów, jednak kilka stron przejrzałem. Moim skromnym zdaniem brakuje Ci miejsca, aby bardziej rozwinąć skrzydła (bez obrazy oczywiście). Lubię wszystko ładnie poprzycinane tak jak masz w swoim raju, jednak osobiście potrzebuję przestrzeni. Chociaż jakiś czas bawię się już ogrodem, to tak planuję, abym miał gdzie "chodzić"-spacerować i oddychać. U Ciebie byłoby dla mnie za ciasno. Wraz z zabudowaniami mam jakieś 70 arów i ogród jest jakby podzielony na kilka cześci - niedługo nawet rodzina mnie będzie w nim szukać, chociaż teraz trochę czasu muszą poświęcić aby mnie znaleźć. Oczywiście roślin nie sadzę gdzie się da - też planuję i długo się zastanawiam. Dodam może, że nigdy nie sadzę jednej rośliny, albowiem staram się zachowywać ład albo może inaczej - symetrię. Lubię kiedy rośliny wyhoduję sam. Eksperymentuję z paulowniami, platanami, katalpami - jak widać lubię liście i to bardzo duże. Ale za bardzo się rozpisałem - sorrki - to Twój ogród przecież. Jest oczywiście śliczny. Pozdrawiam cieplutko
Trawkę też lubię

Trawkę też lubię