Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu 18:43, 03 lip 2016

Do góry
Piotr_ napisał(a)

Mala_Mi
to dla cb foto oka ,
A resztę podglądaczy pozdrawiam

Oczko marzenie !cudne lilie.
W moim małym ogródeczku - Dorota 15:11, 03 lip 2016

Do góry
zawitka napisał(a)
Zdjęcia śliczne lilie i pysznogłówka aż dech zapiera Zyczę spokojnego i długiego deszczyku

Pysznogłówki w tym roku trochę mizerne przez dzielenie jesienne, może w przyszłym roku zrobią się bardziej okazałe kępy. Deszczyk pada z przerwami, zaraz pójdę sprawdzić na ile przesiąkła ziemia. Na cud nie liczę, ale każda ilość kropelek deszczu mile widziana.

Ogród z łezką II 14:39, 03 lip 2016

Do góry
Kasiu, piękne te Twoje lilie Posadziłam swoje według Twoich wskazówek i urosły na 40 cm! Nie wiem czy zakwitną, chociaż mają pąki, ale śmieszy mnie ich wysokość Jeżówki też masz śliczne Wybrałaś się na to święto róż?
Udało mi się wczoraj kupić dorodne okazy hortensji Diamantino w szkółce Już rosną na rabacie
W moim małym ogródeczku - Dorota 14:27, 03 lip 2016

Do góry
Zdjęcia śliczne lilie i pysznogłówka aż dech zapiera Zyczę spokojnego i długiego deszczyku
Liliowo i kolorowo:) 13:49, 03 lip 2016

Do góry
Mam takie ciemne bordowe lilie, ale z pewnością nie są takie jak Twoje. Już przekwitły i nie są takie błyszczące. Na pachnące lilie jeszcze muszę trochę poczekać, nawet nie wiem które przetrwały wiosenne przesadzanie rabaty...
Moje róże też nie obcięte...może pod wieczór się za nie wezmę...jakoś mi się dzisiaj nic nie chce.
Macham Danuś
Mój mały ogródeczek :) 12:18, 03 lip 2016

Do góry
olga80 napisał(a)
i hortka i dalie i lilie wszystko piękne, wszystko cieszy, najlepszy czas dla ogrodnika

Dziękuję
Czas najlepszy wszystko wszędzie pięknie kwitnie
A dziś jest chłodniej zaledwie 18 stopni (wczoraj 34 w cieniu) i deszczyk pada wkońcu
Ogród z łezką II 11:28, 03 lip 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Siedzieliśmy na tarasie i rozprawialiśmy jak długo wytrzymasz z brakiem symetrii w donicach i stanęło na tym, że jedna rzeczy będzie musiała ją zaburzać, a tu jednak symetria musi być
Nad wrzosami, których jeszcze nie ma też była gorąca dyskusja z Gierczusią i Beatką
Moje lilie liche w tym roku po przesadzaniu i mam wrażenie, że mam ich coraz mniej mimo dosadzania... trza dokupić

Wczoraj, jak leżałam sobie w basenie, mnie natchło...a Kasia mówiła, że przez net można je też kupić...to siadłam wieczorkiem i sobie znalazłam
Co ja zrobię, że muszę symetrycznie mieć...i tak cały tydzień wytrzymałam!!!
Po przesadzeniu moje na salonowej też w mniejszej ilości, ale za rok dojdą do odpowiedniej ilości!!! Nic nie kupuję już...noooo oprócz wrzosów w ilości 60 sztuk, trochę cebulowych jesienią między hakone i coś wiosną w miejsce cynnii...i chyba coś w miejsce wielgachnych dalii...czyli kupuję...na odwyk muszę
Ogród z łezką II 11:24, 03 lip 2016

Do góry
jolanka napisał(a)
U mnie pada, ale tak jak powinno, powoli. Rośliny się cieszą, chwasty skaczą z radości ja siedzę na d... i czekam

Oglądam za to co u Was, u Ciebie Kasiu jest P R Z E Ś L I C Z N I E
Lilii nie mam, oj, kłamię mam jedną ale gdzie tak do Twoich
Byłam u koleżanki, która kocha róże ale za nic nie wie jaką odmianę kupuje. Ma tylko się jej podobać. Zrobiłam kilka zdjęć, oczywiście nie mam pojęcia, co to za królewny

U nas przestało Róże obeschną do wieczora i może ciachnę

U mnie też zielsko paskudne się ściele, wiadomo! A teraz to dopiero będzie bal, po tym deszczu...
Jak możesz mieć tylko jedną lilie???!!! Do poprawy

Ja już jestem wymagająca w stosunku do róż, już, bo kiedyś też kupowałam co mi się podobało
Ogród z łezką II 11:20, 03 lip 2016

Do góry
Siedzieliśmy na tarasie i rozprawialiśmy jak długo wytrzymasz z brakiem symetrii w donicach i stanęło na tym, że jedna rzeczy będzie musiała ją zaburzać, a tu jednak symetria musi być
Nad wrzosami, których jeszcze nie ma też była gorąca dyskusja z Gierczusią i Beatką
Moje lilie liche w tym roku po przesadzaniu i mam wrażenie, że mam ich coraz mniej mimo dosadzania... trza dokupić
Ogród Małej Mi - sezon 2016 11:14, 03 lip 2016

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Anuś przypomnij mi proszę to lawendowe cudo to lawender ice ?
Moje lilie też w większości zdechły.Buziaki

Nie to Lawender Flower Circus

U mnie podlewanie z nieba od kilku dni zapewnione
Ogród z łezką II 11:13, 03 lip 2016

Do góry
dominika_ napisał(a)
Ta ilość robi wrażenie, też bardzo lubię lilię, choć nie mam ich zbyt dużo u siebie, koniecznie muszę to zmienić. Kasiu gdzie nabyłaś te żurawie?

To pawie są, z lekka wyblakły na słońcu Zaraz Ci sklepu poszukam. Kupowałam przez internet...w 90% kupuje w sieci

Lilie Ci się rozmnożą
Ogród z łezką II 11:09, 03 lip 2016

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Cudne te kremowe lilie i ta ilośc robi efekt No i ta pomaranczowa jeżówka cudna. Czy z tyłu za liliami to masz niebieskie floksy? U nas tez burze i ulewny deszcz cała noc i jeszcze pada ale uff bez gradu. Pozdrawiam

Nie mam pomarańczowej jeżówki Danuś, to czerwona Hot Papaya...chociaż ostatnie kupiłam dwie melonowe...ale nie pomarańczowe

Za łezką jest reszta niebieskich ostróżek, kończą się już

U nas właśnie przestało padać, też bez gradu było. Ale padało bardzo intensywnie, parę lilii mi położyło.

Buziak
Ogród Małej Mi - sezon 2016 10:44, 03 lip 2016

Do góry
U mnie lilie koncertowe w tym roku, oczywiście te, którym wietrzysko płatków nie zedrze.
I pada od wczoraj wieczora, dość intensywnie...
Mój mały ogródeczek :) 10:20, 03 lip 2016

Do góry
i hortka i dalie i lilie wszystko piękne, wszystko cieszy, najlepszy czas dla ogrodnika
Ogród z łezką II 10:17, 03 lip 2016

Do góry
Cudne te kremowe lilie i ta ilośc robi efekt No i ta pomaranczowa jeżówka cudna. Czy z tyłu za liliami to masz niebieskie floksy? U nas tez burze i ulewny deszcz cała noc i jeszcze pada ale uff bez gradu. Pozdrawiam
Ogród z łezką II 10:15, 03 lip 2016

Do góry
olga80 napisał(a)

uwielbiam Twoją łezkę

Też ją lubię Zawsze tam coś kwitnie. Jak skończą lilie, będzie widać jeżówki
Ogród Cioci cz. 3 10:15, 03 lip 2016

Do góry
Piękne lilie w oczku Gosiu a remoncik super.
Ogród z łezką II 10:14, 03 lip 2016

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)

O matulu jakie cudne lilie i w jakiej ilości

Sylwia, lilie to po różach, moje ulubione kwiaty
Ogród Mirelli 10:13, 03 lip 2016

Do góry
Margaretki, lilie, liliowce, floksy.. i teraz jeszcze te jaskry Zawsze szczególnie oglądam te rośliny, których u siebie nie mam. Wszystko piękne.. Nieraz marudziłam, że mam duży ogród, którego nie ogarniam, ale teraz się cieszę, że jeszcze przez długi czas będę miała gdzie wsadzać nowe odkrycia kwiatowe
Miłej niedzieli Mirelka
Ogród z łezką II 10:10, 03 lip 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)
Właśnie rozkwitły lilie przy łezce, kończą się niebieskie ostróżki

uwielbiam Twoją łezkę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies