Gosiu mnie też tej zimy wyginęło kilka lilii co miałam od dwóch lat ale mam nadzieję że te nie pójdą w ich ślady bo byłoby szkoda bo ładne. Wyniki mamy, nawet całkiem dobre ale teraz czekamy na wyniki rekrutacji bo na informatyke na Politechnice jest 4 osoby na miejsce więc zobaczymy czy do konca sie będziemy cieszyć - mam taka nadzieję
Moniko te lilie zakupiłam na wiosnę z wysyłkowej- ale sporo kupiłm bo około 50 cebul i uważam że są piekne. Mam nadzieję że cebule będą się namnażać a nie padną przez zimę. Mam ochotę jeszcze wiosną dokupić trochę. Liliowce też dopiero zaczęłam kupować i troche dostałam od koleżanek z forum. To jest ich pierwszy rok kwitnienia u mnie. Od tego roku przyjęłam do swojego ogrodu irysy- w przyszłym roku będą i one kwitły.
Dzięki za trzymanie kciuków, przyda się. Chyba w poniedziałek ma być wstępnie wiadomo. Mam nadzieję że wszystko ok bedzie. Buziaki
Nooo jakie ilości lilii i liliowców pamiętne zakupy pokazują efekty
Muszę zrobić zdjęcia moim liliowcom, bo niektóre będę usuwać, mimo, że pięknie rosną ale niestety wyszły nie moje kolory )
Róże masz piękne
No Gosia zakup konkretny tych lilii był
Jakby nie było piękne są i warto posadzić, ja chciałabym dalie jeszcze i mieczyki ale te pierwsze kłopotliwe w przechowywaniu a drugie się pokładają po deszczu