Ależ cudnie ! Miedzy lasem a łąką takie piękne miejsce stworzyłeś! Tylko przesiadywać i kontemplować
Podglądam z zachwytem Twój ogród, a to dopiero początek... a więc ciekawi mnie ciąg dalszy Pozdrawiam
A oto początek stycznia zdjęcia z 10. 01. 2014. W tym czasie znalazłam piękną kępę fiołków jeden z nich w przybliżeniu
Wokół sadu rozpościera się skarpa z wieloma starymi gatunkami drzew teraz oczyszczona z krzaków
spacerując dalej widok na mokradła i góry
mamy piękny widok około 100m od domu z którego w rzeczywistości rzadko się korzysta
ale wracajmy do ogrodu jeszcze wiele prac zanim wszystko będzie w miarę poukładane ale to jest dopiero 2 rok naszych prac
poniżej widok na piwnice którą będziemy przekształcać na piwnice z kominkiem
w tym ujęciu będzie podjazd do garażu z murkiem z kamienia i prawdopodobnie róże z lawendą w zdłuż murka ale nie wiem czy przetrzymają tak otwarty teren
i małe psoty
Witaj
zrobiłam sobie wieczorny spacer po Twoim ogródku i jak zobaczyłam jakie śliczności kupiłaś i za takie dobre $ to stwierdziłam że pochwały się Tobie należą za wielkopolską gospodarność i zmysł ekonomiczny
Wkurzam się że przegapiłam takie cuda w Biedronce kiedy robiłaś swoje cebulowe zakupy??? może za rok coś upoluję
a ogród konsekwentny i zadbany, masz śliczne hortki i robisz super zdjęcia. Chcę się oglądać Twoje tulipki i inne roślinki, i od razu człowiekowi tak cieplej na sercu i czuć wiosnę mimo że za oknem szklanka.
Pozdrawiam