jeszcze trzeba będzie wstawić szybę mleczną do podświetlenia i gotowe. Nieskromnie powiem, że mi się podoba
A i mogę sobie kawałek trawniczka wyciąć wdłuż, czyli do drzwi wejściowych. Jakieś 1,2 metra rabaty dojdzie
piękny ogród i altana; czy możesz powiedzieć co to za wysoka trawa, związana w chochoł, na tle altany oraz te drobne, zwiewne trawki między kulami bukszpanowymi obok palisad?
Iwonko według mnie to szałwia trawka to carex Prairie Fire, po lewej stronie widać długie łodygi werbeny patagońskiej, a w prawym rogu widać jeszcze żurawki
w tej chwili jest tylko -5 ale wiatr brrr okropny. Mata która jest zamontowana dookoła na płocie nie tylko chroni przed wzrokiem sąsiadów ale też sporo zbija wiatr
Właśnie w momencie zakupu już mieliśmy taki zamiar, tylko zastanawiałam się kiedy takie gałęzie wyciąć, skoro mówisz, że w czerwcu to tak ciachnę. Korona była cięta w tym roku po kwitnieniu w czerwcu, a przyrosty są ponad metrowe i bardziej się zagęściła. Dzięki że zaglądasz
byle do Świąt bo potem to już wiosna prawie
Drzewko pierwsza klasa, a ja kminie skąd zdobyć zielone gałązki do stroika przed drzwi...przecież nie ogołocę drzew w lesie...
nie robię ze świątecznym akcentem - nie lubię, ale fakt mam teraz ręce mocno zajęte a do tego u Jaśka wyszukali mykoplazmę i ostre zapalenie oskrzeli więc znowu jesteśmy na antybiotyku....