Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 20:19, 30 lis 2014

kupowana była z myślą, że jak podrośnie to obetniemy gałęzie od dołu by był dłuższy pień. Te zielone kreski pokazują miejsce 'cięcia'
Zielona 20:36, 30 lis 2014

Anet - a Ty chcesz ryzykować i teraz ciąć???
baraga1904 20:41, 30 lis 2014

...witaj Anetko po dłuższej przerwie...
...ogród prezentuje się wspaniale, posprzątany perfekcyjnie
...temperatury tylko nie zazdraszczam bo zimy nie znoszę ponad wszystko...

...buziam cieplutko...
ana_art 20:52, 30 lis 2014

Zielona napisał(a)
Anet - a Ty chcesz ryzykować i teraz ciąć???
no ja blondynka ale farbowana przecież piszę, że ja już o wiośnie myślę...
Zielona 21:03, 30 lis 2014

hahaha... jesteś niemożliwa. I wiem, że Ty tak NAPRAWDĘ nie lubisz zimy. Już widzę focha na Twojej twarzy, kiedy patrzysz przez okno
Ale domyślam się, że sporo czasu spędzasz teraz w pracowni. Robiłaś jakąś biżuterię ze świątecznymi akcentami?
ana_art 21:17, 30 lis 2014

Zielona napisał(a)
hahaha... jesteś niemożliwa. I wiem, że Ty tak NAPRAWDĘ nie lubisz zimy. Już widzę focha na Twojej twarzy, kiedy patrzysz przez okno
Ale domyślam się, że sporo czasu spędzasz teraz w pracowni. Robiłaś jakąś biżuterię ze świątecznymi akcentami?

nie robię ze świątecznym akcentem - nie lubię, ale fakt mam teraz ręce mocno zajęte a do tego u Jaśka wyszukali mykoplazmę i ostre zapalenie oskrzeli więc znowu jesteśmy na antybiotyku....
Zielona 21:57, 30 lis 2014

O mamusiu... u Ciebie też czarna seria?
Zadzwonię jutro. A biżuterię lecę oglądać na Twoją stronkę.
Uściski.

Ewkakonewka 22:28, 30 lis 2014

Zdrowiejcie szybko.
Przychodzę sobie na śliczne snopki popatrzeć i moja wyobraźnia ciągle teleportuje je do siebie
Gardenarium 08:48, 03 gru 2014

Widziałam, co chcesz podciąć, to dobry pomysł, podwyższysz koronę, możesz potem też wyżej drobne podciąć. Żeby korona byłą węższa ale wyższa.

Instagram Ogrodowiska
ana_art 09:11, 03 gru 2014

Gardenarium napisał(a)
Widziałam, co chcesz podciąć, to dobry pomysł, podwyższysz koronę, możesz potem też wyżej drobne podciąć. Żeby korona byłą węższa ale wyższa.
Właśnie w momencie zakupu już mieliśmy taki zamiar, tylko zastanawiałam się kiedy takie gałęzie wyciąć, skoro mówisz, że w czerwcu to tak ciachnę. Korona była cięta w tym roku po kwitnieniu w czerwcu, a przyrosty są ponad metrowe i bardziej się zagęściła. Dzięki że zaglądasz