Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W cieniu - zacieniona 16:23, 14 gru 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

Mnie już tej drożdżówki nie starczyło, no nic po umartwiam się trochę przed świętami
Aniu,wszystkim przyda się umiar...święta za pasem,musimy trochę ograniczyć {mówię o sobie}....pozdrawiam.
Z ciasta pozostały tylko okruszki...ale mam jeszcze orzeszki...będzie zdrowiej.

Moja codzienność - ogród Oli 16:23, 14 gru 2013

Do góry
leon60 napisał(a)
W imieniu M dziękuję w wolnej chwili postaram się wrzucić coś więcej

Wszędzie zrobiło się już bardzo świątecznie a u mnie wciąż pusto... w przyszłym tygodniu dopiero coś podziałam a póki co wystawiłam renifera zrobionego w zeszłym roku

Pieknie, jak z katalogu wnętrzarskiego po prostu..! super! pozdrawiam
Ogrodnik Mimo Woli cd 15:42, 14 gru 2013

Do góry
U mnie też szaleństwo..... spróbowałam, a co????

Proszę o niekrytykowanie, bo oczy mam, ale i tak jestem dumna, że popełniłam.. w samotności i skupieniu.... wyciszam się i próbuję myśleć pozytywnie..
Już ciemnawo i fotki kiepskie, ale pokażę..

Jak przystało na kokoszowo, musiałam trochę dać... takich tam..
Nie czytałam jak sie to robi, nie oglądałam inspiracji, tylko Wasze wianki na forum, wiec wyszło jak wyszło... powieszę sobie nawet na drzwiach... jak szaleć to szaleć... . Co popatrzę na to cóś, to wspomnę pozytywnie zakręconych ogrodowo i wiankowo
Aniołek musi być

To inspiracja narciarzem u Pszczółki i Mikołajem Górnikiem u Anity ..... ale jak każda podróba.. musi być gorsza

I bombki.. najbrzydsze, których nie mam ochoty wieszać na choince

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek 15:34, 14 gru 2013

Do góry
tak się wygrzewa przy kominku nasz pupil, chwilami mam wrażenie, że mu się sierść zapali tak blisko potrafi podejśc do kominka ...

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek 15:31, 14 gru 2013

Do góry
tak to wygląda, wiosną trawka i może jakaś fajna rabata, bo to część przedogródka ale pomysłu nie mam ani nawet weny, żeby coś wymyślać zimą

[img siz
Cały rok w ogrodzie 14:20, 14 gru 2013

Do góry
badara napisał(a)
Witam po długiej nieobecności, na powitanie owoce berberysu, jako przyczynek do dyskusji na temat ich wykorzystania

Śliczna 'La Gioconda' w awatarku
Cały rok w ogrodzie 14:18, 14 gru 2013

Do góry
badara napisał(a)
Witam po długiej nieobecności, na powitanie owoce berberysu, jako przyczynek do dyskusji na temat ich wykorzystania

Witaj, bardzo się cieszę, że jesteś może znasz ilość owoców berberysu potrzebnych na nalewkę?
zostawiam grudniową kalinę
Kwiatowy ogródek Monteverde 14:13, 14 gru 2013

Do góry
badara napisał(a)
Aniu, bardzo dawno nie zagladałam na forum, widzę w moim wątku, że jest tam od Ciebie pare słów , nadeszła taka pora, że będzie więcej czasu i mam zamiar sie uaktywnić ( co za okropne słowo), zorientowałam sie, że chyba u Ciebie coś się zmieniło, nie przeczytałam jeszcze wątków, ale przede wszystkim widzę piękny awatar z niezłą laską
pozdrawiam Cię i przyjm te wiązankę jesiennych astrow

Hej Badaro, cieszę się bardzo, że już jesteś zaglądałam kilka razy do Ciebie, nie zawsze zostawiając ślad i zastanawiałam się co się dzieje z Tobą U mnie zmiany od 30 lipca jestem już w warmińskim rajski to już wspomnienie, nic po nim nie zostało, zapraszam do warmińskiego pryszcza dziękuję za piękne astry, moje zostały
W cieniu - zacieniona 14:10, 14 gru 2013

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Bogusiu ,dziękuję za pozdrowienia i zapraszam na poranną kawkę...drożdżówka jeszcze cieplutka...

Mnie już tej drożdżówki nie starczyło, no nic po umartwiam się trochę przed świętami
Ogródek Goniak 13:41, 14 gru 2013

Do góry
goniak napisał(a)
Zakwitła mi taka dziwna roślinka doniczkowa, może ktoś ją rozpozna.
Kupiłam kiedyś takiego patyczaka,cudaka, bo u mnie w domu suche powietrze i ''normalne'' rośliny nie dają rady.
Zielony patyczak radził sobie świetnie, podrósł, ale nigdy, aż do teraz nie kwitł i nawet go o to nie podejrzewałam

To Hatiora Salicornioides.
Trafiłam do Ciebie Małgosiu po programie Maja.....,i tak sobie tu podziwiam. Dzisiaj się odezwalam mogąc się do czegoś przydać. Pozdrawiam serdecznie
Działka prawie w Borach Tucholskich 13:31, 14 gru 2013

Do góry
jak zwykle dla cichych gości
w ogrodzie cisza spokój i do łezki łezka

Cały rok w ogrodzie 12:43, 14 gru 2013

Do góry

Wizytówka - Zielony trawnik i nie tylko 12:31, 14 gru 2013

Do góry
oto kilka zdjęć mojego ogrodu

Makowo na Kociewiu 12:28, 14 gru 2013

Do góry
makkasia napisał(a)
Wywaliłam wszystko oprócz bombek a dołożyłam irgę efekt jest satysfakcjonujący polowicznie - ale nie jest już taki misz masz co?

nie głosuję, stwierdzam, że bardzo mi się podoba ja w tym roku zakręcona na czerwono, na amen
Nasze hortensje urzekające kwiatami przez długi okres :) 12:22, 14 gru 2013

Do góry
i endless sommer

Ogrodnik Mimo Woli cd 12:17, 14 gru 2013

Do góry

Lód na oczku dobrze trzyma, weszłam na taflę i się nie złamała Fontanna już chyba sie zostanie.. i pompa.... do świąt prognozy podają bez śniegu ,ale w rejonie 0. Dziś było kilka na plus, ale wcale nic nie topi..

kurcze, super lodowisko!!!
mój pistolet też jeszcze nie użyłam
W cieniu - zacieniona 12:06, 14 gru 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Wprosiłam się na tę pyszną drożdżóweczkę, mniam
...już dzielę...niewiele zostało...pozdrawiam.
W cieniu - zacieniona 12:04, 14 gru 2013

Do góry
WilczaGora napisał(a)

moja mama zawsze piekła a ja już nie..bo u nas w domu poza mną, nie ma amatorów na drożdżowe
...też uważam,że ciasto mojej mamy miało niepowtarzalny smak...teraz sama wracam do dawnych przepisów,bez polepszaczy...pozdrawiam serdecznie w ten mglisty poranek.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 12:03, 14 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Dziękuje Aga

Przedstawiam swój sposób na wieszanie wianków na drzwiach, niestety dotyczy tylko drewnianych

Wisi sobie wianek... troszeczke za wysoko powiesiłem do poprawki..

Trzyma się na bardzo ciekawym patencie

Nawiercona dziura w drzwiach, a w niej ... wsuwka do włosów
Dziurke zrobił mój tata, ale siostra montując niedawno drzwi poprosiła stolarza o wykanianie takiego otworu.

Niezawodny, niewidoczny i bardzo mocny sposób zawieszania wianków, nawet tych bardzo ciężkich, sprawdza się już kilka lat. Oczywiście podstawa do drzwi drewniane

Piękny wianek i ten patent na zawieszenie jestem pełna podziwu
co do garażu i zmian, znam ból, u mnie ciągle takla walka trwa ale póki, co jej nie pokazuję
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:49, 14 gru 2013

Do góry
malkul napisał(a)
dobrze że za mchem, daleko latać nie musiałaś

Nie nadmiar mam kiedyś Madzia / Noemi chciała, nazbierałam mnóstwo, a mój M. wywalił...no bo narzekam że tylu mchu

dziś piękny dzień, uwielbiam takie
moje koniki dostaną światełka i może jeszcze coś?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies