Krążę po Waszych wątkach i uzupełniam braki nic się ciekawego u mnie nie dzieje ..... Jeden ogród zimowy w całości został przeznaczony na plac zabaw Kuby..... Właśnie wczoraj rozebrałam choinkę i rozłożyłam kolejny zielony dywanik ..... Teraz jest tam zielono Ta ilość światła dziennego działa terapeutycznie
Ewuś , na razie zbieram siły .... Teraz byłam mocno zajęta i dużo zmian organizacyjno-szkolnych u mojego synka ..... Emocji było co nie miara teraz stabilizacja
TV odpalę ???? nie wiem kiedy ..... jak będzie ciepło to będę działać.
W tym tygodniu miałam robione pomiary geodezyjne pod nową mapkę ..... Muszę teraz intensywnie posiedzieć nad rozmieszczeniem światła w ogrodzie oraz systemu nawadniania.....W pierwszej kolejności linia kroplująca bo już nie mam tyle sił na bieganie z wężem no i strata czasu
Dziękuję , że o mnie pomyślałaś ..... Jak się jakoś zorganizuję w tych pomieszczeniach technicznie to zadziałam z roślinkami Pomyślałam kiedyś o posadzeniu w wysokich donicach laurowiśnie na pniu ale nie wiem jak one z zimowaniem w takich cieplarnianych warunkach ???
Pozdrawiam Pomorze !!!! zima mnie oszczędza .... trawy brązowe to sugeruje zimę a reszta roślin jakby nietknięte od wczoraj deszcze a wcześniej słońce i cieplutko .... Tak jak lubię