Witaj Hanuś lubię do ciebie zaglądać zawsze coś się dzieje ciekawego co nie znaczy że tylko do ciebie ale Ciebie Hanuś poznałam osobiście i przykleiłam sie ha ha pięciorników nie ruszam teraz dopiero na wiosnę formuję w kule jak się uda staram się przekwitniętą i suchą część usunąć najbardziej z czubka zanim zaczną puszczać listki nie zawsze zdążę ale tnę aż wszystkie poobcinam śliczne kwiatuszki i zdrówka
witaj! ja nie mam sposobu na krety, czy ten milusińki kiciuś robi z nimi porządek? teraz z innej beczki ścudny ogród, podglądam go często z ukrycia. pozdrawiam
Zwróć uwagę na fakt, że wiosną na tej rabacie będzie dosyć długo pusto, bo zarówno trawy jak i hortnensje zostaną przycięte. Brak żywopłotu spotęguje wrażenie pustki.
No nie mogę... Cosik kiepski był GPS skoro takie lądowanie (o chrzcie ogrodu czytałam)
Anek jest jedyny w swoim rodzaju i tyle
Kasia - jak Ty to robisz że Ty sobie 16 urlop bierzesz??? Toż to som najgorsze dni dla mnie... o urlopie ani marzyć... Noooooo ale pogode toś se faktycznie niezłą zamówiła na roboty ogrodowe "porządne" ksiegowe tera to w robocie siedzom
Wielki Buziol
Ręce aż odcisków dostały
Na tą kostkę zdecydowaliśmy się z bardzo prozaicznego powodu Była najtańszą opcją nawierzchni, a mieliśmy baaardzo duuużo do ułożenia. To tzw. niesort granitowy.
I bardzo mi miło, że Ci się podoba