Małgosiu, gorąco dziękuję za życzenia, Tobie i Twoim najbliższym również życzę wszystkiego co najlepsze, zdrowia przede wszystkim, a w te Święta chwili oddechu, ciszy, spokoju i uśmiechu
Karolina Mimo kilometrów pomiędzy nami,
W Dzień Bożego Narodzenia ,biegnę tutaj do Ciebie ,z serdecznymi życzeniami dla ciebie i Twojej rodzinki :
Zdrowia, szczęścia, pomyślności ,domu pełnego miłości i gości .
Renata z rodzinką
Mała_Mi, bardzo mi miło że tak piszesz W moim najbliższym otoczeniu wzbudzam dziwne reakcje, uśmieszki, spojrzenia pełne pobłażania/politowania - znowu ją gdzieś niesie No, znowu. 1,5 roku nigdzie nie byłam za granicą
Renatko, dziękuję za życzenia, Tobie i Rodzince również wszystkiego co najlepsze!
pozdrawiam serdecznie, świątecznie!
Anitko, u mnie ostatni rok kiedy mogę sobie bezkarnie wybyć w trakcie roku szkolnego, Młoda od września do szkoły idzie...
Ja też w ciepłe kraje, w Bangkoku jest teraz 32 stopnie Liczę że się wygrzeję i mi starczy do wiosny
Karola ale masz fajnie.
Ja mam całą chatę ludzi (rodzinka) ,jestem zmęczona i chcę żeby to już się skończyło .
W te święta podoba mi się tylko pogoda, jest cudowna
A, zapomniałam dopisać że nożyce szpalerowe od Danusi "doszły" przed Świętami. Są cudowne, położyłam je pod choinkę jako prezent dla siebie.
Karola jak to nigdzie nie byłaś...... Ja pamiętam Holandie i Londyn z tego roku masz wybiórczą pamięć?
Jesteś tak pozytywnie szalona, że zgłaszam się na szkolenie do Ciebie ja też chcę do Tajlandii ale mój M jeśli nie bedzie mial hotelu 4+ z przewodnikiem i wykupionymi wycieczkami to nigdzie się nie ruszy.... A na taki wyjazd to znów ze dwa lata musze oszczędzac.....
Gdybym miala odwage polecialabym z tobą, bo M w Tajlandii już był....
Poszalej za nas wszystkie i wracaj z wrażeniami. Juz sie nie mogę doczekać Twoich zdjęć z wyprawy.
Kambodża to podobno najcudowniejszy kraj przyrodniczo, tak twierdzi moj znajomy , ktory zwiedził kilka razy caly świat.... Drugi kraj w kolejce to Namibia
Ewo!
ha, super! Ja nic nie dostałam, buu:/ Kupujemy prezenty tylko dzieciom, czajnik od Teściowej i podgrzewaną matę na fotel do auta od Mamy dostałam wcześniej, więc wczoraj sobie kliknęłam bilety hihi i mogłam położyć pod choinkę
no, Święta potrafią zmęczyć, niestety. Pogoda super, ale bardziej na Wielkanoc by się taka przydała Mam nadzieję nie będzie znowu zimy do maja