Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

malgocha1960 12:53, 25 gru 2013

http://www.youtube.com/watch?v=ncn_lOI3450

popcorn 13:29, 25 gru 2013

Małgosiu, gorąco dziękuję za życzenia, Tobie i Twoim najbliższym również życzę wszystkiego co najlepsze, zdrowia przede wszystkim, a w te Święta chwili oddechu, ciszy, spokoju i uśmiechu

pozdrawiam!!
Mala_Mi 13:48, 25 gru 2013

popcarol napisał(a)
Irenko, "odcmokuję"! Najlepszego!!

W lodówce nie mam ani grama świątecznego jedzenia (bojkotuję w tym roku, nie licząc makówek, dzisiaj na obiad grochówka Jutro pojedziemy do Teściów, na gęś i inne cuda - Teściowa jak zwykle szaleje świątecznie
Noclegi pierwsze 2 zarezerwowane, teraz czytam o Kambodży

Buźki!!
k.

Karolina, szkoda że mieszkasz tak daleko ode mnie ... chyba byśmy sie bardzo zaprzyjaźniły

A gdyby to było 10 -20 lat temu, to byłybyśmy najlepsze kumpele
renatamama3 14:01, 25 gru 2013

Karolina Mimo kilometrów pomiędzy nami,
W Dzień Bożego Narodzenia ,biegnę tutaj do Ciebie ,z serdecznymi życzeniami dla ciebie i Twojej rodzinki :
Zdrowia, szczęścia, pomyślności ,domu pełnego miłości i gości .
Renata z rodzinką
popcorn 14:34, 25 gru 2013

Mała_Mi, bardzo mi miło że tak piszesz W moim najbliższym otoczeniu wzbudzam dziwne reakcje, uśmieszki, spojrzenia pełne pobłażania/politowania - znowu ją gdzieś niesie No, znowu. 1,5 roku nigdzie nie byłam za granicą

Renatko, dziękuję za życzenia, Tobie i Rodzince również wszystkiego co najlepsze!
pozdrawiam serdecznie, świątecznie!
Anita1978 17:02, 25 gru 2013

Ooooo, jakaś nowa wyprawa? Ale ci dobrze, ja wybieram się w styczniu, na ferie zimowe ....w ciepłe kraje
popcorn 17:19, 25 gru 2013

Anitko, u mnie ostatni rok kiedy mogę sobie bezkarnie wybyć w trakcie roku szkolnego, Młoda od września do szkoły idzie...
Ja też w ciepłe kraje, w Bangkoku jest teraz 32 stopnie Liczę że się wygrzeję i mi starczy do wiosny
bacowa 17:26, 25 gru 2013

Karola ale masz fajnie.
Ja mam całą chatę ludzi (rodzinka) ,jestem zmęczona i chcę żeby to już się skończyło .
W te święta podoba mi się tylko pogoda, jest cudowna

A, zapomniałam dopisać że nożyce szpalerowe od Danusi "doszły" przed Świętami. Są cudowne, położyłam je pod choinkę jako prezent dla siebie.
Madzenka 18:32, 25 gru 2013

popcarol napisał(a)
Mała_Mi, bardzo mi miło że tak piszesz W moim najbliższym otoczeniu wzbudzam dziwne reakcje, uśmieszki, spojrzenia pełne pobłażania/politowania - znowu ją gdzieś niesie No, znowu. 1,5 roku nigdzie nie byłam za granicą

Renatko, dziękuję za życzenia, Tobie i Rodzince również wszystkiego co najlepsze!
pozdrawiam serdecznie, świątecznie!

Karola jak to nigdzie nie byłaś...... Ja pamiętam Holandie i Londyn z tego roku masz wybiórczą pamięć?
Jesteś tak pozytywnie szalona, że zgłaszam się na szkolenie do Ciebie ja też chcę do Tajlandii ale mój M jeśli nie bedzie mial hotelu 4+ z przewodnikiem i wykupionymi wycieczkami to nigdzie się nie ruszy.... A na taki wyjazd to znów ze dwa lata musze oszczędzac.....
Gdybym miala odwage polecialabym z tobą, bo M w Tajlandii już był....

Poszalej za nas wszystkie i wracaj z wrażeniami. Juz sie nie mogę doczekać Twoich zdjęć z wyprawy.
Kambodża to podobno najcudowniejszy kraj przyrodniczo, tak twierdzi moj znajomy , ktory zwiedził kilka razy caly świat.... Drugi kraj w kolejce to Namibia
popcorn 18:32, 25 gru 2013

Ewo!
ha, super! Ja nic nie dostałam, buu:/ Kupujemy prezenty tylko dzieciom, czajnik od Teściowej i podgrzewaną matę na fotel do auta od Mamy dostałam wcześniej, więc wczoraj sobie kliknęłam bilety hihi i mogłam położyć pod choinkę

no, Święta potrafią zmęczyć, niestety. Pogoda super, ale bardziej na Wielkanoc by się taka przydała Mam nadzieję nie będzie znowu zimy do maja

pozdrawiam!! jutro już 2gi dzień, za chwilę "po".