Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Kondzio 16:23, 24 gru 2013

Wesołych spokojnych zdrowych świat życzę dla całej rodziny banki piękne hi hi hi
malgocha1960 12:47, 25 gru 2013

http://www.youtube.com/watch?v=ncn_lOI3450

Welka 11:08, 26 gru 2013

Margarete napisał(a)
Piękna choinka, a jeszcze piękniejsze ozdoby, i to widać ręcznie robione, to tym bardziej piekne. Nie martw sie Ewelinko, moja choinka też z dawien dawna jest kolorowa, pstrokata, błyszczy tym takim czasem "jarmarcznym" blaskiem świecidełek różnej maści. Ale dla mnie wtym tkwi urok świąt i choc syn juz od trzech lat ma swoja rodzine i to ja sama decyduje jak wygląd moja choinka to jest ona co rok tak samo kolorowa.

Pozdrawiam cie światecznie izycze udanych, radosnych świat, niech magoia tych dni da waszej rodzinie radość z bycia razem, z otrzymanych prezentów, zasmakowanych potraw i spędzonego wspólnie, rodzinnie czasu .
Buziaki !

Małgosiu, to dopiero nasza 4 choinka w tym domu, pierwsza była bardzo zabiedzona, bo akurat na święta się wprowadzaliśmy i zabrakło pieniędzy na ozdoby, bo przeprowadzka wszystko chłonęła, więc sama zaczęłam robić. Później dzieci były za małe i bałam się, że szklane bombki będą pobite, więc też dorobiłam jakiś aniołków itp. Potem była zabawa z Kinią w robienie ozdób, w tym roku i Karolek brał udział w tworzeniu, więc pstrokata niesamowicie, ale pewnie najbardziej takie zapamiętam, bo razem tworzyliśmy.
Świąteczne buziaki!
Welka 11:09, 26 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Tyle własnoręcznych ozdób. wiec nie dziwie sie że nie masz czasu I wcale nie pstrokate.... Wesołych i zdrowych Świat

Teraz rodzi się problem czym się zająć do wiosny, bo bezczynnie nie umiem siedzieć, a na ozdoby wielkanocne za wcześnie
Świąteczne buziaki!
Welka 11:11, 26 gru 2013

Magdalenka napisał(a)
Piękne bombki, może kiedyś i ja spróbuję je zrobić.
Pozdrawiam ciepło i życzę spokojnych i radosnych Świąt.

Pierwszą robiłam dość długo, później doszłam do takiej wprawy, że szybciutko szło (oprócz tych karczochowych), a w necie jest mnóstwo pomysłów i podpowiedzi, więc jak ktoś lubi takie robótki to polecam
Świąteczne buziaki!
Welka 11:15, 26 gru 2013

beta napisał(a)
Ewelinko, u mnie też kolorowa choinka...nie ma szans żeby było inaczej...w zeszłym roku to jeszcze łańcuchy papierowe wisiały robione przez moją córcie...więc nawet jakbym chciała się ograniczyć do kilku kolorów to nie ma szans...poza tym wiszą jeszcze bombki po moim dziadku...więc kolorowo jest

bombka z aniołkami jest super

życzę Ci wesołych i zdrowych Świąt

Beatko, łańcuchem jest u mnie organza, ale może w przyszłym roku z Kinią porobimy papierowe, całkiem o takich zapomniałam. Moi dziadkowie już nie ubierają choinki, święta i tak spędzają u mamy albo u mnie, maja tylko jakiś stroik świąteczny, więc muszę się dopytać gdzie mają swoje ozdoby i poinstruować żeby ich nigdzie nie wywalali przy okazji jakiś porządków.
Świąteczne buziaki!
Welka 11:18, 26 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Piekne kolory na choince. Teraz jest czas dzieci dla choinki.... W przyszlości będzie Twoja ale już nie będzie tak cieszyć.... Buziaki przesyłam boźonarodzeniowe i zyczę cudownego rodzinnego i spokojnego czasu. I czasu na wpatrywanie się w choinkę

Madżenko, nawet dwie niebieskie bombki zrobiłam, a generalnie niebieskiego nienawidzę, ale nawet mi się zaczęły podobać. Jedyną rzeczą,. którą musiałam poprawić było umiejscowienie bombek - były tylko na dwóch wysokościach - wysokość Karolka i wysokość Kingi - i to w dodatku po kilka ozdóbek na jednej gałązce
Świąteczne buziaki!
Welka 11:20, 26 gru 2013

Kondzio napisał(a)
Wesołych spokojnych zdrowych świat życzę dla całej rodziny banki piękne hi hi hi

Dzięki Kondzio w imieniu całej rodzinki
Świąteczne buziaki!
Welka 11:20, 26 gru 2013

malgocha1960 napisał(a)
http://www.youtube.com/watch?v=ncn_lOI3450

Małgosiu, ślicznie dziękuję i ślę świąteczne buziaki
Welka 11:27, 26 gru 2013

Po 3 imprezach świąteczno-urodzinowych dziś nigdzie się nie ruszam i pozwalam tłuszczykowi się uleżeć, bo nie mam sił, ale pochwalę się szczególnie dwoma prezentami. Wybór prezentów dla mnie jest nieskomplikowany - wszyscy wiedzą, że ja albo coś do czytania albo do ogrodu, więc donice (na wzór przecudnych donic Danusi - i nie omieszkam małpować Jej kwiatowych dekoracji) przyniósł Mikołaj, a książki są urodzinowo-mikołajowe. Reszta prezentów z kategorii nieogrodowej, ale też cieszą

tu jest tylko jedna, druga stoi już schowana, jest z 10 cm większa od tej

Pozdrawiam świątecznie!