Dokładnie .. jest ten mały problem, a bylinówka za świerkiem jest w kompozycji która mi leży i nie będę tej części ruszać..
Ale powiększając do kształtu rabaty zaproponowanego przez Magnolię.. jak wyrzucę irgi i róże.. to powinno się zmieścić ze 2 kamyki duże + 1 mniejszy...... i np takie berberyski... nawet bym nie kupowała tylko przesadziła te co mam, bo tam gdzie są jest im za ciemno.. i świerka też bym trochę mogła przesunąć.. o ile przeżyje przesadzanie jesienne.. Może sie okazać, że mam cały plac pusty
I byłoby coś takiego... wydawałoby się, że mam duży ogród... mam za mały ogród.. Wymiary w centymetrach
To są moje typy wiankowe pierwszy najfajniejszy, a potem zaraz te, ja mam krzew ostrokrzewu ale na wianek musiałabym wszystkie galązki mu obciąć, zrobię z igliwia
...Irenko...zawstydzasz mnie...jak tylko tak troszkę w ramach eksperymentu...hosty pięknie zawiązały nasionka ...i grzechem byłoby nie spróbować...może coś ciekawego z nich wyjdzie?
Witaj Madziu po dłuuuuuuuuuugiej nieobecności. Storczyk piękności, a widoki za oknem jak dla Mnie bombowe, kosmiczne, rewelacyjne .............oj długo by pisał. Ja osobiście uwielbiam Twoją rabatkę przy ogrodzeniu, a ogrodzenie swoją drogą też mi się bardzo podoba. Może kiedyś taką rabatkę i ogrodzenie będę miała w Dolinie Muminków
Pozdrawiam.
Chciałabym tak dużo powiedzieć i dużo pokazać a tu pustka w głowie .Ogród tworzymy z mężem -to "złota rączka" Dom kupiliśmy stary ale w pięknym miejscu ,dobudowę zrobiliśmy po kilku latach .Mamy dwa pieski i trzy kotki .Czas szybko płynie a tyle jest do zrobienia.