Andzia.. jesteś niemożliwa... a widzę, że nie tylko na hostach sie znasz... ja się poddałam przy hostach, liliach i liliowcach.... wiedza Twoja jest ogromna i nieoceniona.... idę szperać , czy to może być to... bo wrzucałam po jednej znalezionej fotce, a teraz szukam kwiatków i takich tam.. i znajduję kolejne jakie mam, a zapomniałam o nich... mój ogród do dekalogu Danusi nijak nie pasuje i chyba nie ma szans
Ale ma jedną zaletę... do obserwacji jest super
Wielkie dzięki
W podziękowaniu dzwonek..samosiewka nie wiadomo skąd.... nie wiadomo co , ale piękny
Ta jest najpiękniejsza jak na mój gust i chyba wielka bedzie , cudna. No i czekam , czekam , zaglądam po kilka razy dziennie , jeszcze poczekam................................................................
Andzia - teraz mam co robić przez kilka wieczorów ... I zapomniałam potwierdzić, że masz rację
..to ta sam nawet roślina-egzemplarz Masz dobre oko, sama nie zauważyłam, że wstawiam to samo..
Sebek - niestety pępkówka ma sie jeszcze chłodzić... młody się na mnie obraził.. bo mu zakazałam się spieszyć.. tym samym informuję, że jeszcze jesteśmy na etapie "JUŻ????"
Mirka - jak czytasz wyżej.. to jeszcze nie już Jak będę dzielić to zawsze sie upominaj o nadwyżki Dopisałam do kartki Bo mam sklerozę.
Jagoda - spaceruj sobie do woli.. i możesz nawet przysiąść sie do mnie na kawusię
Renia - hosta babkolistna - trafiony zatopiony..zgadza się.. i też pamiętam że miało to coś w nazwie z babką jak kupowałam.. a potem się okazało, że mam taka samą bo dostałam od szwagierki... i mam dwie I wcale nie narzekam... tylko skubana bardzo powoli sie rozrasta
Magda - kwiaty ma wielkie i to chyba jedyna hosta w której najbardziej byłby mi żal kwiatów.. bo liście ma takie sobie..
Aniu chciałam zmienić treść postu bo znalazłam poprawną nazwę hosty, a wcześniej podałam Ci błędną no i myślałam że zacytuje , a tam było edytuj i tak narobiłam, że wcześniejszy post wykasowałam, a pozostał ten napisany obecnie. W razie jak byś czegoś nie wiedziała to pisz, a ja muszę baczniej czytać co pisze w górnym rogu
Na Liliach i Liliowcach się nie znam i tutaj nie pomogę .
Mój ogród do dekalogu Dekalogu Danusi też nie pasuje i nie zanosi się na to aby kiedykolwiek pasował, za dużo mi się podoba i za dużo chcę mieć, a przy takich zapędach wiadomo jaki jest efekt końcowy A Ty na swój ogród nie narzekaj, bo mnie się bardzo podoba taka różnorodność
Samosiejce odnalazłam nazwę, to Dzwonek szerokolistny (Campanula latifolia var. alba)
Anek, ten Twoj wnusio bedzie mial celebryckie wejscie na ten swiat Pol Polski na niego czeka z zapartym tchem, a on lapki zaciera Trzymam kciuki za gladki porod
Na hostach sie nie znam, ale dzwonek to masz wybujaly
Sorki, ale musiałam uciec od kompa.. i przyleciałam pudło wyłączyć.. myślałam, że ładnie każdemu coś napiszę.. i nie dałam rady czasowo i coś mnie rozkłada zdrowotnie.. moa szarpanina z autem chyba wyłazi bokiem... a dziś na letniaka poszłam oglądać ogród.. stara a durna
Aniu.. bo się klika na edytuj.. i trzeba ostrożnie, bo można wykasować niechcący wszytko Ale jak było źle to dobrze sie stało
Buziaczki.... idę spać, na celebrytę nie będę czekać, bo ledwo siedzę..
Ania idź odpoczywaj i się kuruj a my wartę będziemy trzymać Może się celebryta w końcu zdecyduje na razie uparty z niego koziorożec
Popodziwiałam metamorfozę ogrodu i kolekcję host też. Mam u siebie jasnozieloną kwitnącą na biało i to także moja ulubiona hosta. Jej kwiaty pachną obłędnie
Aniu hosty piękne,ale że takie kwiaty mają to jestem zaskoczona...ale ja w hostach początkująca
Nie dawaj się chorobie,może coś rozgrzewającegoPozdrawiam