Zbyszku ,a czy możesz opisać ogród Ani ASc? Byłeś,widziałeś!I tak napisałeś.
Wiersz Zbyszka Gazdy:
Spotkali się tu dzisiaj miłośnicy Ogrodowiska
Aby Ani piękny ogród podziwiać z bliska
Właściciele sami to dzieło stworzyli
A pierwotny projekt w szuflady włożyli
Pięć latek już mija od jego powstania
Ania pielęgnuje go codziennie z rana.
By wypędzić chwasty ochrzcić go należy,
Więc Ogrodowisko do Rzeszowa bieży.
Danusię i Zbyszka Ania wyróżniła
I na chrzestnych właśnie Ich poprosiła.
Z zaciekawieniem ogród wszyscy zwiedzimy,
Na pamiątkę spotkania drzewko zasadzimy.
Aby Gospodarze długo ten dzień pamiętali
Uczestnicy wpisów dokonali
Witaj Sylwio chyba już pisałem,że masz piękny ogód, ale musze to napisać jeszcze raz bo dopiero teraz pooglądalem sobie na spokojnie twojego pierwszego tysiaczka i jestem zachwycony, piękny projekt i piękna realizacja
Mam jeszcze kilka pytań
co to jest za trawka na tym zdjęciu, jest bardzo efektowna(ta wysoka zielona)?
A o tych kulkach srebrnych nie wiem co napisać...super
Czy możesz zdradzić jakiej są firmy i gdzie je kupiłaś?
Iza, jak nie pytałam.... przecież w podtekście (ten jest zawsze, a jakże ) jest pytanie i wątpliwość a już na pewno (!) pytam co podsadzić obok tarasu - z jednej strony lawenda, a z drugiej??? ten szpaler z cisów ??? czy coś innego? trawy, kule bukszpanowe z hostami ?... za wysokie zasłoni lejącą się wodę i nie będzie widać od strony bramy - ale może to dobrze?
poradźcie ! please
Ucha,cha!
Na szczęście u mnie w tym miejscu nie będzie się siedziało zbyt dużo.
Ja myślę raczej,że to będzie takie miejsce do przycupnięcia na chwilę.
Często chodzę po moim ogrodzie i taka ławeczka mi się przyda.
O! Już zrobiłam wizualizację.
Mniej więcej o to mi chodzi.
Nie do końca taka jabłoń.
Może bardziej karłowa.
Poproszę o komentarze.
Fajny projekt.....
a ja mam jabłonie.....ale pod nimi się nie siedzi.....zbyt mało cienia dają i jabłka spadają...kiedyś siedzieliśmy tylko pod taką co miała srebrzyste listki i małe jabłuszka jak rajskie....teraz jej już nie mamy.
Kibicuję Ci bardzo będzie dobrze, musi być!!! Nowy Rok się dopiero zaczął ... a projekt masz śliczny ach marzenie .... te kostki z bukszpanu przy wejściu wpadły mi w oko
Kibicuję Ci bardzo będzie dobrze, musi być!!! Nowy Rok się dopiero zaczął ... a projekt masz śliczny ach marzenie .... te kostki z bukszpanu przy wejściu wpadły mi w oko
Sebek, nie wyrzucę ! kosztowała majątek !!! najwyżej spieniężę lub zamienię na inne pożądane roślinki
Daneczko, dziękuję !!! Tobie również najpiękniejszego roku
Kasia - wszystkiego pewnie nie zrobimy, ale zawsze coś a pustka szybko Ci minie ! zobaczysz
ja zaraz zrobię kolorki i wrzucę zmiany jakie się dokonają przed wejściem (zmieniłam ciut projekt wcześniejszy....)
Gabrysiu masz rację Ale bez inspiracji pewnie nic bym nie zrobiła Poza tym projekt to projekt, najszybciej czlowiek uczy sie obserwując rosliny. Jak wie co i jak u niego rośnie to jest znacznie łatwiej Dlatego traktuję tą angielke moją jako rodzaj eksperymentu
Agata ale zaczęłaś rewolucję w ogrodzie!!!
Mnie się o poradę dot projektu nie pytaj bo ja poszłam na łatwiznę i zamówiłam sobie projekt....
Życzę Ci aby rewolucja przyniosła wymarzony przez Ciebie efekt w nowym 2013 roku!!! do siego !!
Serdeczne życzenia Noworoczne!Projekt jest! Teraz tylko realizacja! Życzę powodzenia i marzeń spełnienia!
Lakonicznie ale z sercem ,i mam nadzieję,że świąteczny i sylwestrowy humor zachowasz przez cały rok!
Ściskam!
Dziekuje bardzo i ja ci zycze Szczęsliwego Nowego roku