W tym samym czasie zasypujemy opaski tłuczniem granitowym
Danusiu dzięki twojemu ogrodowi znalazłam jakąś inspiracje dla siebie.Brak mi słów aby opisać ten ogród.Może się na mnie nie pogniewasz jeżeli u siebie też przykleję plakietkę made by Danusia
Chciałabym cię jeszcze zapytać jaka może być orientacyjna odległość od ściany budynku do serbów na ostatnim zdjęciu i od jakiej wysokości można i czy można je ciąć aby maksymalnie z 6 m miały?
Jeszcze raz gratuluję tak cudniastego ogrodu i kolejnych twoich ogrodów pędzę poszukiwać.Macham do całej ekipy i pozdrawiam z nowym rokiem
Powalił mnie ten ogród
Danusiu jesteś mega wielka
Kącik z brzozami widiała bym u siebie Danusiu chyba musisz mi wybaczyć bo coś nie coś zabiorę do siebie do ogrodu , mam nadzieję że się nie pogniewasz.
Proszę napiszmi bo napisałaś,że to nie są takie zwykłae brzozy jakz lasu, a no więc jakie one są?? Czym się różnią ?? I napisz mi proszę czy trawy szybko rosną ??
Jeden z moich ulubionych ogrodów.
Przypomniał mi się kawałek jakiegoś cytatu... "Życie jest podobne do lustra: jeśli się do niego uśmiechasz, jest piękne"
No, sami powiedzcie, przecież gdy się patrzy na ten ogród to każdemu z nas robi się banan na buzi
Ogrom ciężkiej pracy wykonanej przez Was, ale efekty powalające ! Dzieło Mistrzów. Tworzycie wspaniale zgraną ekipę, iskrzy dobrymi pomysłami.
Cudowne z Was małżeństwo.
Patrzę, że mam i taką hortensję, i takiego berberysa, i coś tam innego; ale to są pojedyńcze sztuki (za wyjątkiem szmaragdów i cisów) dlatego prawie są niezauważalne.
Dopiero w grupie cudownie eksponują się. No tak, w grupie siła
Ale, gdzie tak się szybko te roślinki kupuje?
Pomyślisz, Danusiu, strzelisz z palca i już je targasz do ogrodu.
Jakby tylko czekały na Ciebie
Ja to się muszę naganiać i... wracam nie z tym co chciałam
Wielkie podziękowania za przecudowną Inspirację
Ps. a co robić z żurawkami, które tak się rozrosły?