Reniu, świetnie to podsumowałaś
No taaaak. U siebie chciałaś wstawić tylko drzewa w hortensjach, a plan rewolucyjny dziewczyny rozpisały na pół trawnika. Okazało się, że twój problem był głębszy, niż myślałaś.
Kiedyś spotkało mnie coś podobnego. Pokazałam problem, co mnie denerwuje, a z innego punktu widzenia ta rzecz akurat była ok, tylko otoczenie nie pasowało
Iwonko
Mnie te propozycje bardzo dobrze robią ... pokazują inny punkt widzenia przez co pozwalają dostrzec to czego wcześniej nie widziałam, rozbudzają wyobraźnię i w konsekwencji mobilizują do działania Ja w listopadzie miałam propozycji na kilkanaście stron ... ucichło ... ale to nie znaczy, że coś spaliło na panewce ... po prostu cała dyskusja pobudziła moje myślenie - cały czas zastanawiam się, patrzę na to miejsce i wyobrażam sobie jak wyglądało by to czy tamto ... w Barcelonie widziałam kostkę ułożoną naprzeminnie z trawnikiem ... mam zdjęcie pokazujące, że daje sę tam dystanse PCV ... nie porzuciłam tematu ... on dojrzewa, pomysły ewoluują i może nie wiosną (bo są inne tematy) ale na pewno kiedyś zmienię to miejsce u mnie
Witaj Sylwio
Dziękuję za bardzo cenne rady ... bo właśnie szukam czegoś na wakacje ale albo nieciekawy hotel albo cena z kosmosu ... zaraz sobie sprawdzę Twoją propozycję Dzięki
Największe wrażenie Sagrada robi jednak wewnątrz A ponieważ roboty budowlane zaplanowano na co najmniej 10 lat ... mus odwiedzić to miejsce raz jeszcze
Buziaki
Zbieram się jakoś ... w sobotę powiązałam trawy ... a padający od dwóch dni śnieżek nastraja świątecznie ... odgrzebuję dekoracje i szukam inspiracji na wianek