Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 19:54, 30 lis 2016

Do góry
Anusia napisał(a)
Tereniu[/b, [b]Gosiu teraz myślę jak jeszcze bardziej się przysłonić. Pomyślałam o bukach kolumnowych. Nie wiem co powie e-m na to ale wpierw rozrysuję. Zostawiam to na długie zimowe wieczory.

Też jeszcze chodzą za mną drzewa ... a jeszcze rok temu myślałam, że więcej już nie zmieszczę Buki lubię ale jeszcze bardziej graby
Pozdrawiam

PS Widzę, że tez masz biały ogród
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 16:27, 30 lis 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

A mnie Małgoś ten śnieżek bardzo pozytywnie nastraja ... o Świętach zaczęłam myśleć ... dzisiaj za druty się biorę

Będziesz robić na drutach ozdoby świateczne ? czy cos praktyczniejszego do noszenia ?
Ogródek Iwony II 16:09, 30 lis 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Iwonko
Mnie te propozycje bardzo dobrze robią ... pokazują inny punkt widzenia przez co pozwalają dostrzec to czego wcześniej nie widziałam, rozbudzają wyobraźnię i w konsekwencji mobilizują do działania

Reniu, świetnie to podsumowałaś
No taaaak. U siebie chciałaś wstawić tylko drzewa w hortensjach, a plan rewolucyjny dziewczyny rozpisały na pół trawnika. Okazało się, że twój problem był głębszy, niż myślałaś.

Kiedyś spotkało mnie coś podobnego. Pokazałam problem, co mnie denerwuje, a z innego punktu widzenia ta rzecz akurat była ok, tylko otoczenie nie pasowało
Od nowa ... na przekór wszystkim 13:49, 30 lis 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Zdolniacha z Ciebie)))))
dzięki Renia
Od nowa ... na przekór wszystkim 13:19, 30 lis 2016

Do góry
Zdolniacha z Ciebie)))))
Ogród niby nowoczesny ale... 13:16, 30 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3054-holandia-ogrod-w-appeltern

tak przy okazji Madziu nic z tych inspiracji nie straciło na czasie )) boska ta relacja ))

Madziu )))) no co Ty )) )))

Nie oglądałam tych zdjęć wcześniej Suuuuuper relacja!!!
Pogubiłam się po drodze... 12:43, 30 lis 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

A jednak a eM tak mi wczoraj truł żeby pójść ale seans późno ... nie chciało mi się ...
mojemu się podobało
Pogubiłam się po drodze... 12:42, 30 lis 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

a może regeneracja wystarczy?
części brakuje
Anna i Ogród 12:15, 30 lis 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Przyszłam wianek włóczkowy pochwalić))))

Dziękuję Renia
Anna i Ogród 11:43, 30 lis 2016

Do góry
Przyszłam wianek włóczkowy pochwalić))))
Ogródek Iwony II 10:52, 30 lis 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
No taaak...
Aniu, absolutnie nie uraziłaś nikogo. Dziewczyny, broń Boże też nie.
Wszystko zaczęło się tłuc w mojej głowie, gdy zaczęłam zaglądać do dziewczyn w dziale projektowanie.
Kilka razy była sytuacja, gdy ktoś się przywitał, pokazap problem, a potem po naszych wpisach znikał...
Potem była dyskusja u Polinki, dokładnie dwa miesiące temu na temat nowych osób, jak się tu czują, na temat tego, że doświadczone osoby odchodzą, na temat prezentacji ogrodów i pomocy na forum ...
Wtedy zadumałam się nad tym... I tak mi w głowie to siedziało...

A potem u kilku dziewczyn dorzuciłam moje trzy grosze przy robieniu planów. I nie tylko ja... I raptem z jakiś powodów wątki zwolniły. Dziewczyny zaczęły się wycofywać... A wczoraj przypadkiem odkryłam, jak człowiek się czuje, gdy raptem otrzymuje nawał informacji, pomysłów i nie wie, co zrobić.

Dziś wiem, że trzeba się z tym przespać. Czasami kilka razy. Czasami aż do wiosny, hi, hi.
I nie uciekać od problemu tylko go rozwiązać.
Po swojemu.
Ale też rady innych są bardzo ważne, bo pokazują różne punkty widzenia na ten sam problem.

Stąd moje podsumowanie.
I to, co napisałam...

Buziaki dla wszystkich.

Iwonko
Mnie te propozycje bardzo dobrze robią ... pokazują inny punkt widzenia przez co pozwalają dostrzec to czego wcześniej nie widziałam, rozbudzają wyobraźnię i w konsekwencji mobilizują do działania Ja w listopadzie miałam propozycji na kilkanaście stron ... ucichło ... ale to nie znaczy, że coś spaliło na panewce ... po prostu cała dyskusja pobudziła moje myślenie - cały czas zastanawiam się, patrzę na to miejsce i wyobrażam sobie jak wyglądało by to czy tamto ... w Barcelonie widziałam kostkę ułożoną naprzeminnie z trawnikiem ... mam zdjęcie pokazujące, że daje sę tam dystanse PCV ... nie porzuciłam tematu ... on dojrzewa, pomysły ewoluują i może nie wiosną (bo są inne tematy) ale na pewno kiedyś zmienię to miejsce u mnie

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 09:07, 30 lis 2016

Do góry
Margarete napisał(a)

Nie Reniu nie nudze się....raczej nastrój mi dołuje od czasu do czasu ale to nie nuda, ja wręcz odwrotnie - mam za mało czasu na wszystkie moje aktywności i na moją ciekawość świata...nigdy się nie nudzę

A mnie Małgoś ten śnieżek bardzo pozytywnie nastraja ... o Świętach zaczęłam myśleć ... dzisiaj za druty się biorę
Pogubiłam się po drodze... 09:04, 30 lis 2016

Do góry
amelia_b napisał(a)
zakłócenia cały czas som trzeba odbiornik wymienić na nowszy model

a może regeneracja wystarczy?
Pogubiłam się po drodze... 08:55, 30 lis 2016

Do góry
amelia_b napisał(a)
naciągany trochę, pośmiać się można, szybko zleciało dwie godziny seansu i 30 minut reklam przed ale tak jak dziewczyny piszą d..y nie urywa

A jednak a eM tak mi wczoraj truł żeby pójść ale seans późno ... nie chciało mi się ...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:03, 29 lis 2016

Do góry
sylwik69 napisał(a)
Polecam Kretę,jej róznorodność,tanio można wynająć auto na 2-3dni i zwiedzić samemu wszystkie zakątki.Ja byłam z Itaką w Agio Nicolaos i na 100% jestem zadowolona.Swietna i sympatyczna obsługa,wyśmienite,różnorodne jedzenie,czysto i piękna okolica

Witaj Sylwio
Dziękuję za bardzo cenne rady ... bo właśnie szukam czegoś na wakacje ale albo nieciekawy hotel albo cena z kosmosu ... zaraz sobie sprawdzę Twoją propozycję Dzięki
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:01, 29 lis 2016

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Reniu jesli znajdziesz czas zajrzyj do Asi , to nowa dziewczyna na Ogrodowisku , mieszka w mojej wsi i potrzebuje pomocy przy zmianie ogrodu a Ty jestes z tym na bieżąco.Innych tez poproszę.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/7075-ogrod-w-remoncie

Postaram się Bogdziu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:00, 29 lis 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
Reniu fotki bajeczne!!!Sagrada Familia to jeden z najpiękniejszych budynków-niestety nie widziałam na żywo,ale już same zdjęcia powalają. Jednym słowem świetny odpoczynek!

Największe wrażenie Sagrada robi jednak wewnątrz A ponieważ roboty budowlane zaplanowano na co najmniej 10 lat ... mus odwiedzić to miejsce raz jeszcze
Buziaki
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:58, 29 lis 2016

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Reniu teraz u Ciebie plany wycieczkowe jak kiedys u Karoli.Trzeba jeździc dokad człowiek młody. Macham.

Azja jeszcze nie w zasięgu moich możliwości ... ale w planach na przyszły rok jest Amsterdam
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:55, 29 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Renia czyli wychodzisz na prosta )) wiem wiem jakis długi weekend by Ci sie przydał )))

Pieknie było masz co wspominać )))

Zbieram się jakoś ... w sobotę powiązałam trawy ... a padający od dwóch dni śnieżek nastraja świątecznie ... odgrzebuję dekoracje i szukam inspiracji na wianek
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:52, 29 lis 2016

Do góry
dominika_ napisał(a)
Jak miło móc znów pospacerować po Barcelonie, choć tylko wirtualnie. Zazdraszczam tak wspaniałego wypadu Widzę, że pogoda również dopisała, czego chcieć więcej? Możliwości wydłużenia pobytu

ooo przydałoby się Domi ... trochę żal było wyjeżdżać ...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies