W Bieszczady i owszem....ale od razu z nożycami...lżejszy plecaczek...rozejrzyj się dokoła a jakiś nożycoręki czeka na Twe rozkazy...wczoraj przed snem zapodałam sobie naleweczkę miodowo-cytrynową, gdyż cosik mnie zaczynało skręcać...jak ręką odjął
Dzisiejsze widoczki...moja pierwsza limelight
Kasia - mogę prosić fotkę misia z dalszej odległości co by był cały krzaczorek - obecny Bo jak kcem zobaczyć że one naprawdę nie leżą Nie żebym nie wierzyła... Moje NN leżą plackiem - ja takich nie kcem. Kcem kupić inne. O ile te inne będą oczywiście tym czym miały być...
Witam. Dzisiaj zauważylam, że w glebie mojego zamioculcasa znajdują się robaki ;( Roślinkę mam od miesiąca i od początku byly problemy. Pierw brązowe plamy, przezroczyste z ktorych po nacisnięciu wydobywala się brunatna ciecz, popryskałam środkiem grzybobójczym a teraz te robaki.... czytałam, że zamioculcasa mogą atakować nicienie, więc moze to one. Proszę pomóżcie mi zwalczyc to cholerstwo!! ;(
Renatko, to wrzosowisko imponujące, u mnie zaledwie parę wrzosów.
Ale będzie piknie jak się rozrośnie!
Trawka wygląda na jakąś turzycę włościstą ‘Frosted Curls’ ale nie jestem pewna na 100%.
Od dzisiaj jesteś dla mnie mistrzem dzielenia traw
miłego dnia
Martuś nie znam nazwy ,kupowałam w tamtym roku jesienią na giełdzie ,kupiłam dziś 20 wrzosów dosadziłam na wrzosowisko i zrobiłam kompozycję jesienną na taras.
Kupiłam sobie też kule wiklinową ,2 sobie zamówiłam u pana bo już nie miał w tym kolorze,zamówiłam też 2 chochoły wiklinowe na powojniki ,będą stały z dwóch stron koło ławeczki.