Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Znowu na wsi

Znowu na wsi

Kasiek 00:54, 03 sty 2014

Jolu pozdrawiam Noworocznie, duzo zdrowka i pieknych roslinek zyczac
Joku 19:44, 03 sty 2014

Agnieszka, wiosenny widoczek zaliczony. Pięknie dziękuję.

Kasia, również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

Pozdrawiam weekendowo

eda 12:09, 04 sty 2014

Jolcia samych dobroci na Nowy 2014 Rok życzę oraz Zdrówka zdrówka i zdrówka bo bez tego to nie można oddawać się całkowicie naszym pasjom Buźka
makkasia 17:40, 04 sty 2014

Jolu witam w Nowym Roku i życzę Tobie i Twoim bliskim wszystkiego co najlepsze
Proszę o zdjęcia styczniowego, wiosennego ogrodu
Joku 19:19, 04 sty 2014

Eda, witaj. Przemykasz mi tu i tam po forum z uśmiechniętym awatarem. Dziekuję za wiosenny obrazek. U mnie prymulki kwitną coraz śmielej.
Za życzenia zdrówka dziękuję bardzo, bo u masz rację, ogrodnik zdrowy musi być .

Kasiu dziękuję za życzenia. W ogrodzie dzisiaj byłam, obejrzałam co i jak i skopałam kawałek trawnika. Przez tydzień moich powrotów po ciemku rośliny nie próżnowały. Przebiśniegi coraz większe, na kalinie pączki kwiatowe i listki szykujące się do rozwinięcia. Krokusów nie widać, jakieś pojedyncze tulipany wychodzą. Jednak ogólnie cebulowych mam póki co niewiele.
Zdjęć nie ma ale obiecuję że będą.
makkasia 22:13, 04 sty 2014

Joku napisał(a)
Eda, witaj. Przemykasz mi tu i tam po forum z uśmiechniętym awatarem. Dziekuję za wiosenny obrazek. U mnie prymulki kwitną coraz śmielej.
Za życzenia zdrówka dziękuję bardzo, bo u masz rację, ogrodnik zdrowy musi być .

Kasiu dziękuję za życzenia. W ogrodzie dzisiaj byłam, obejrzałam co i jak i skopałam kawałek trawnika. Przez tydzień moich powrotów po ciemku rośliny nie próżnowały. Przebiśniegi coraz większe, na kalinie pączki kwiatowe i listki szykujące się do rozwinięcia. Krokusów nie widać, jakieś pojedyncze tulipany wychodzą. Jednak ogólnie cebulowych mam póki co niewiele.
Zdjęć nie ma ale obiecuję że będą.

A ja przebiśniegów nie widzę a na jesieni posadziłam ich dośc sporo ...ciekawe
poza krokusami i czosnkami nie widzę innych to chyba dobrze ..

Zdjęć nie ma ale obiecuję że będą - czekam

ściskam
Matka 22:19, 04 sty 2014

Się przypominam i zaglądam

Pozdrowienia Jolu w Nowym-wiosennym początku Roku
Dzidka 18:51, 05 sty 2014

Joku napisał(a)

Pozdrawiam weekendowo

Miłe pozdrowienie. I takie radosne.
Oby do wiosny
Joku 19:17, 05 sty 2014

Bogda, nie zapomniałam . Wpadam do ciebie od czasu do czasu i jestem raczej na bieżąco.
Dziękuję za życzenia. Dla ciebie również wszystkiego najlepszego.

Dzidka, masz rację oby do wiosny. Dzisiaj był strasznie ponury dzień. A za tydzień na norweskiej prognozie -14 st. ma być i niewielkie opady.
jotka 21:11, 05 sty 2014

Jolu, aby do wiosny Byłam dzisiaj u siebie na działeczce, a tam okazało się, że moje roślinki jeszcze wiosny nie czują. Drzemią czekając jednak chybą na popisy zimy. Tylko prymulki kwitną - one chyba tera już całoroczne