Pomysł na ogród
10:01, 07 wrz 2013
wszelkie uwagi dotyczące roślin, uch układu posadzenie czy ich doboru - przyjmuję
natomiast pozostała część jadu i pomyj wylana tutaj przez Ciebie jest zupełnie zbędna
nie musisz dawać upustu swoim, wątpliwej wartości , rozważaniom - nie podoba Ci się to co piszę i sposób w jaki to robię - nie zaglądaj tu
ja nikogo nie obrażam i z nikim nie walczę - a że nie mam ochoty mieć ogrodu takiego jak większość tutaj - to nie znaczy że zasługuję na takie słowa
i ta jeszcze dołączona definicja z gwiazdką - hahaha to dla tych mniej inteligentnych ? żeby wiedzieli o czym piszesz? czy.... powstrzymałem się w ostatniej chwili - jednak nie będę nikogo obrażał - bo i po co ?
każdy twórca czy artysta ma swój styl - czasem unikalny i wtedy jest wielkim artystą - tu podobnie jest z Danusią , która jak może przekazuje swoje uwagi , a że są one w Jej stylu - cóż Ona chce najlepiej , ale właśnie ma swój styl , który naprawdę nie wszystkim musi pasować
ale nie wszyscy jak widzę potrafią to uszanować i zrozumieć
dobra rada - do adwersarza - Toszki - trochę mniej emocji a trochę więcej szacunku