Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród Sylwii od początku cz.II 23:50, 30 wrz 2013

Do góry
A ta różyczka Sylwia na urodzinki buziole
Ogród w skali mikro :) 23:48, 30 wrz 2013

Do góry
Trochę opisałam u siebie.... resztę jutro, bo duracelki sie wyczerpały....... ale nie wiem czy wiesz.. ale jeszcze do Ciebie przyjdę.. chyba że zabronisz

Ty jesteś swoja baba Mikrokosmos jest fajny... i robimy oprotestowanie tego domu weselnego... przyjdę pikietować......

Tak się zgadałyśmy, że nie było czasu na foty, a potem było ciemno..... jak trafiłyśmy pod adres też u mnie

I kurczak pozdrawia makrokosmos....

Ogród Sylwii od początku cz.II 23:47, 30 wrz 2013

Do góry
Syla napisał(a)

Przepięknie wiem jaki ogród był inspiracja
Lecę w kulki... 23:45, 30 wrz 2013

Do góry
Mathildis napisał(a)

aha, pogoda nie sprzyja. Żarty sobie z nas robisz.

Aniu szaleju im chyba zadałaś przepiękne na okrągłą stronkę przesyłam różyczkę
Jurajski Ogród 23:42, 30 wrz 2013

Do góry
Agnieszka.... powtórzę publicznie co Ci powiedziałam..
To jest naprawdę rzadkie coś.. co pozwala stwierdzić, że real jest ładniejszy niż foty.. chociaż foty robisz piękne....
Alinka napisała to co było naszym odczuciem.. ogród to jedno,. ale to że on pasuje do otoczenia to drugie... perfekcja..... i subtelna Agnieszka, która walczy o każdy kawałek ziemi by było pięknie...
Chyba nie zawsze jest subtelny.. w tak trudnym terenie taki piękny ogród.. w którym nic nie drażni...
Alinka wstawiła fotki.. ja na dziś dodam tylko, że zejscie do warzywniaka to jest bardzo stroma góra.. a po niejednej górze sie drapałam.. i to jedyne miejsce które nie oddaje realu na fotach Agnieszki...
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:31, 30 wrz 2013

Do góry
Do Eli zapędziłam się nie dla jej mikrokosmosu.. ale dla Eli.. i .. też dobry trop...... Naszego Gierczusia nie da sie nie kochać Real = internet.... ale niedosyt jest i już... ale tak to jest ja k z Alinka gadamy równocześnie.. i to cała drogę... Aż żal ze ten Kraków tak blisko od Katowic

I przez te gadanie.. fotek z ogrodu Gierczusia nie ma... o zmierzchu fotki są .. nie dość, że aparat do niczego.. to jeszcze ciemno sie zrobiło...... ale lustro to strzał w dziesiątkę.. i przedogróek piękny.....
Zajeżdżamy z Alinka (zapomniałam zapisać adresu).. wiec na chybił-trafił.. Alinka się odzywa.. to musi być tu .. są carexy!!! Piękny przedogróek.. dlaczego nie dajesz fotek tak pięknie skomponowanego przedogródka.. najładniejszy na osiedlu A z powodów które trafiają sie tylko mi .. obejrzałyśmy trochę tych przedogródków...
Acha.... Alinka auto jednak zamknęła

Tu było lustereczko powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy w świecie.... kurcze.. uparte lustro...... ..

A które jest odbiciem, a które realem????

Ogrodnik Mimo Woli cd 23:21, 30 wrz 2013

Do góry
Serial będzie jutro... bo pasuje kiedyś spać...

Ale Ania zrobiła nam niespodziankę i zrobiłą pamiątki ze spotkania... Słowa nie oddadzą tego co widziały oczy....
M Gierczusi nawet ze mnie zrobił całkiem , całkeim niczego sobie ... i nasze pamiątkowe wieszaczki.. zrobię profanacje jak kwiatki zwiędną i coś do tego dołożę Tylko Ania może wpaść na taki pomysł...

Każdy wieszaczek podpisany... oddam trochę duracelek, za ten smak w Subtelności i pomysłowości To ten sam mnie zapędził do Wątku Ani Kulki
Chyba ze mną nie jest tak źle bo wybór był jak najbardziej słuszny

Anuś.. słów mi na Ciebie brak....

Mój 4 arowy azyl... 23:12, 30 wrz 2013

Do góry
Już trzy dni działki nie oglądałam, a to uroczystość rodzinna, a to inne zajęcia. A krokusy i tulipany nie wsadzone I nasiona trzeba pozbierać, i winogrona...

W piątek Great Star jeszcze tak wyglądała, ostrogowiec też w kwiaty za obfity nie był. Wiosną i jedno, i drugie przesadzanie czeka

Ostatnie róże Rosarium Uetersen
Krążkowe chwastowisko 23:09, 30 wrz 2013

Do góry
Kurcze..moje weekendy powinny trwać minimum 3 dni Zdążyłabym więcej zrobić. W sobotę naprawiłam (nasadziłam roslinki itp) tylko jedną z 3 części murku oporowego a co dopiero reszta ogrodu..a gdzie tam zdjęcia..że nie wspomnę już o posadzeniu cebulowych.

Nie miałam kiedy popstrykać fotek mojego ogrodu i postępujących prac ale za to mogę pochwalić się moją okolicą

Widok na Tatry..Lato 2012
Ogród u stóp klasztoru 23:08, 30 wrz 2013

Do góry
na dobranoc kfiatki dziewczynki

W kamiennym kręgu od początku 23:06, 30 wrz 2013

Do góry
dobranoc
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:04, 30 wrz 2013

Do góry
Jak nie kochać Agnieszki oderwanej od łopaty.. dostała telefon że będziemy 15 minut przed przyjazdem.. .. wiem, wiem nieładnie z mojej strony, ale to był spontan..

I mogę zostać sie na tej ścieżce.. jak koty Agnieszki.. wcale sie im nie dziwię ... mogę tak leżeć.. nawet i 10 minut ....

Kondziowy Ogród :) 22:55, 30 wrz 2013

Do góry
Kondzio napisał(a)

moje nowe wrzosowisko hi hi hi

Trawki przy strumyku.....
wrzosowisko.....
po prostu brak słów ..... kopara opada.....

Ogród w skali mikro :) 22:52, 30 wrz 2013

Do góry
Dziewczynki Eli ogród to mała perełeczka . jednym słowem Małe jest piękne . zresztą jak się ma zmysł i gust to nie trzeba hektarów żeby stworzyć uroczy zakątek do wypoczynku z miłym klimatem .

ale ogród jest długiiiiii i to ...lustro .

aaa przypomniałam sobie że mam dwie fotki i ciemno......

Mój 4 arowy azyl... 22:46, 30 wrz 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
Basiu pozdrawiam marcinkowo

A u mnie marcinki jakoś zatrzymały się w rozwoju Trzeba czekać aż się ociepli nieco
W kamiennym kręgu od początku 22:43, 30 wrz 2013

Do góry
edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
cudowne te tulipanki Aniu już wczesniej je podziwiałam powiedz wypraktykowałas jakie kolory się nie zmieszają je posadziłam pod sumakiem ciemne, czerwone posadziłam w trawę ale mi prawie nie wyszły albo nie zakwitły myslę że za twardo i sucho miały teraz chcę wsadzić na nowej rabacie jeszcze nie kupiłam i zastanawiam się jaki kolor wybrać a może pójsć na żywioł a to moje czarnuchy dla ciebie

Edytko, moim zdaniem najlepsze tulipany są z polskich hodowli...dobrze przyrastają i nie są porażone przez choroby..... te holenderskie są piękne w pierwszym roku.....zdażyło mi się, że nie zakwitły, albo były chore....ale ja i tak co roku daję się uwieźć tym kolorowym obrazkom...teraz już raczej nie kupuję w supermarketach, tylko w sprawdzonych małych sklepach ogrodniczych, albo przez internet......piszesz, że sadziłaś tulipany w trawie....one lubą pulchną dobrze przekopaną ziemię...pod drzewami też musi być przekopane, bo inaczej nie mają miejsca na rozrastanie się...źle też rosną w koszyczkach....a co do kolorów, to sprawa gustu....szalej Edytko jak masz ochotę
...a to moje czarnuchy
Ogród u stóp klasztoru 22:40, 30 wrz 2013

Do góry
było pięknie i słonecznie
Do Gierczusi przybyłyśmy z takim opóźnieniem że szok . ale Ela jest baardzo cierpliwa i wyrozumiała .

Eli ogród określam zdaniem że małe jest piękne . ....i to lustro .....

i niestety jak się zjada takie gaduły jak my to fotorelacja przechodzi na plan dalszy i dopiero w nocy przypomniałyśmy że fotek niet . i jak tu focić po omacku

Ogród Sylwii od początku cz.II 22:35, 30 wrz 2013

Do góry
Sylwuś wszystkiego co najlepsze dla Ciebie !

Po prostu ogród... 22:35, 30 wrz 2013

Do góry
iwka - jak miło się czyta takie wpisy jak Twój i wielki szacunek dla Ciebie, że przeczytałaś cały wątek. Zapraszam do podglądania i miło mi będzie jak znajdziesz u mnie jakieś inspiracje Ogrodowisko dla mnie również jest nieustannym źródłem inspiracji. Pozdrawiam serdecznie Iwonko

Ewa - wij Ewuś wianki, wij te hortensjowe łatwo się robi. Dzisiaj przy wieczornej rozgrzewającej herbatce kolejny uwiłam

Jurajski Ogród 22:32, 30 wrz 2013

Do góry
Agnieszka w swoim ogrodzie wykorzystała do maximum krajobraz zapożyczony i to mi się podoba . niczego nie udaje tym ogrodem . powiedziałabym że ogród subtelnie podkreśla urodę miejsca i ładnie harmonizuje z przyrodą .
ogrom pracy jaki włożyli z M w przygotowanie rabat już zasługuje na uznanie . podzielam zdanie jurorów , którzy przyznali im nagrodę dla najpiękniejszego ogrodu w powiecie .

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies