Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Kondzio 19:46, 23 lis 2013

asc napisał(a)

To ktoś inny nazwał je cycusiami Ale nie pamiętam kto.. chyba Renia... tak sie starałąm, a tu wyszły cycki Ale za to jaki rozmiar

A to moje malotki kostrzewy ładnie urosły.... i już nie malotki.... też będzie jaki Big Cyc.. o ile ten kopiący intruz sie wyniesie.. kopczyk widać.. drań.....

hi hi hi hi kret sio sio hi hi hi
Mala_Mi 19:46, 23 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Dzięki za zdjecie , bardzo ładny wózeczek wybraliście. O azalie sie nie martw , moje takie same. Niektóre azalie japońskie mają zima liście , inne nie , a jeszcze inne mają częściowo. Wiosną będzie wszystko jak byc powinno , zobaczysz.

Dzięki, odetchnęłam z ulga, bo śliczne są i szkoda by było....

Bo inne azalie są ładne.. o takei

Ten kolor chociaż ciemny jest obłędny.. w realu prawie czarny z odcieniem wiśni, fioletu... czad.

A ten taki radosny i kolorowiutki

Mala_Mi 19:51, 23 lis 2013

Rench napisał(a)

Normalnie się popłakałam ze śmiechu :0 Niesamowita jesteś
Fota zaglebista

Renia.. tu się nie ma z czego śmiać..... dotarło do mnie że powinnam być już stara... stateczna... poważna.... a ja nie chcę....
Jedziem w piątek... a wracamy w niedzielę.. .. jak mam być taka jak wyżej..to muszę sie jeszcze zrelaksować

Dziś sie relaksowałam przy obwódce na rabacie mojego eMusia.... chyba 3 razy układałam, bo mi autostrada wychodziła... jak wyszło pokażę jutro.. bo kończyłam po ciemku... goooopie wszytko, nawet dzień krótki..

I instrukcja obsługi na obrzeża w babskim wykonaniu... rowek, paisek, gumowa pałą i walimy... deseczką równamy...

paniprzyroda 19:52, 23 lis 2013

Kostrzewy mają potencjał, swoje będę dzielić wiosną. Pozdrawiam.
Mala_Mi 19:56, 23 lis 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Aniu to ty taki mercedes kupiłaś?Ja jak kupowałam 10 lat temu ne było jeszcze takich wypasionych
Pozdrawiam

Jak ja kupowałam prawie 30 lat temu....... to brałam co było... a teraz bez instrukcji obsługi i miesięcznego kursu... prawa jazdy na wózek nie będzie..... po prostu tragedia... ale jak już Mercedes..to musi być skomplikowany

Wisienka już ma ostatnie podrygi... berberys jeszcze walczy dzielnie... i wierzba która zawsze pierwsza była łysa.. w tym roku stanęła do konkursu.... bo najchętniej bym wyciepałą tę wierzbę ,ale zima to ona jest wielką ozdobą, wiec sie męczymy..

Ten berberys też konkuruje I dobrze.. niech konkurują wszystkie liściaki...

Mala_Mi 19:59, 23 lis 2013

Kondzio napisał(a)
hi hi hi hi kret sio sio hi hi hi

Sio, sio...... jestem za i nawet nie przeciw

A to pies który lezie po trasie kreta.... jeden i drugi trzyma sie ścieżki dozwolonej.... zostawiłam dwa przejścia dla psa by nie deptał całej bylinowej... i wykopałam jedna werbenę, próbuje przezimować. I urwałam szczepki do sadzonek, może sie uda.. od poniedziałku zapowiadają mrozik...

Mala_Mi 20:02, 23 lis 2013

paniprzyroda napisał(a)
Kostrzewy mają potencjał, swoje będę dzielić wiosną. Pozdrawiam.

Mariola, ja pozbierałam siewki z ogrodu, i przekopałam jakąś kępę i podzieliłam... i w jednym miejscu mam chyba 4 odmiany Zobaczę jakie będą po zimie i zostawię te co lepiej zimują ..

Mala_Mi 20:06, 23 lis 2013

Idę posadzić werbenę...... bo ugrzęzłam na swoim wątku..

Róż nie kopczykowałem bo całe w liściach.

Rozsadziłam swoje tiarelki, by zadarniały pomiędzy rh i jodłami.. i szaleją.. wsadzałam takie mikro odnóżki...

I żurawki wybrane..

Tu real wygląda lepiej, bo na foto zlewa sie z korą, a w realu nie zlewa sie.

malgorzata_s... 20:09, 23 lis 2013

Jednak żurawki to cudo. Ponuro i buro a one taki cudny kolor wnoszą do ogrodu Trawki też warte grzechu. Na wiosnę trza inwestować nie ma co
Konstancja30 20:09, 23 lis 2013

Anek jak zobaczyłam szuu szuuu z synusiem (pozdrawiamy Maćka i Anię ) to aż za zimą zatęskniłam ... a to wysoce nienormalne jak na mnie ... serio !!! ... zatęskniłam ... spojrzałam na ten niebiewski i wspomnienia mi się uruchomiły ... ...

mercedes dla juniora elegancki ... wow ... dumnie będem siem prężyć jak mi kiedyś dadzą poprowadzić ... powiedz Ani, że na wypadek szkoleń w Kielcach ma lokum ... wikt i opiekunkę fuuul wypas tylko niech mi babkę z dziadkiem przywiezie )))) czasami ... bo czekam i czekam i nic ...

kostrzewy super ... insze inszości też uwielbiam tu spacerować ... choć błądzę jak dziecko Rosmary we mgle bo za pierona nie fiem gdzie Ty tę obwódkę dziś modziłaś ... no nie fiem i już ... ...

aaaaaa ... koniecznie niech Maciek metrykę sprawdzi bo tyle lat to on nie może mieć ... !!!