Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

elzbieta_g 20:44, 23 lis 2013

asc napisał(a)

I instrukcja obsługi na obrzeża w babskim wykonaniu... rowek, paisek, gumowa pałą i walimy... deseczką równamy...

Aniu tylko nie w palucha znowu mercedes full wypas
makkasia 20:48, 23 lis 2013

Aniu Ultra Ty to masz zacięcie ja tylko miejsce na ognisko brukowałam i byłam z siebie dumna jak paw a Ty na drugi etat za brukarza mogłabyś się wynająć ... a swoją drogą jakby tak zrobić ekipę z lasek z ogrodowiska to niejedną dużą "inwestycję" by zrobiły od początku do końca
świetne kostrzewy a ile u Ciebie jeszcze kolorów , ,
makkasia 20:48, 23 lis 2013

elzbieta_g napisał(a)

Aniu tylko nie w palucha znowu

Już wyrżnęła !!
AgnieszkaBK 20:52, 23 lis 2013

U Ciebie zawsze jest na co popatrzeć .... ogród super. Synuś na pewno się pomylił, to niemożliwe .... przecież jesteśmy rówieśniczkami
Rench 21:34, 23 lis 2013

asc napisał(a)

Renia.. tu się nie ma z czego śmiać..... dotarło do mnie że powinnam być już stara... stateczna... poważna.... a ja nie chcę....
Jedziem w piątek... a wracamy w niedzielę.. .. jak mam być taka jak wyżej..to muszę sie jeszcze zrelaksować

Przecież to tylko nasze dzieci dorosły ,my jesteśmy cały czas młode
Superowo że też jedziesz w piątek Teraz tylko czekamy jeszcze na potwierdzenie rezerwacji i odliczamy
Mala_Mi 22:28, 23 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)
Anek jak zobaczyłam szuu szuuu z synusiem (pozdrawiamy Maćka i Anię ) to aż za zimą zatęskniłam ... a to wysoce nienormalne jak na mnie ... serio !!! ... zatęskniłam ... spojrzałam na ten niebiewski i wspomnienia mi się uruchomiły ... ...

mercedes dla juniora elegancki ... wow ... dumnie będem siem prężyć jak mi kiedyś dadzą poprowadzić ... powiedz Ani, że na wypadek szkoleń w Kielcach ma lokum ... wikt i opiekunkę fuuul wypas tylko niech mi babkę z dziadkiem przywiezie )))) czasami ... bo czekam i czekam i nic ...

kostrzewy super ... insze inszości też uwielbiam tu spacerować ... choć błądzę jak dziecko Rosmary we mgle bo za pierona nie fiem gdzie Ty tę obwódkę dziś modziłaś ... no nie fiem i już ... ...

aaaaaa ... koniecznie niech Maciek metrykę sprawdzi bo tyle lat to on nie może mieć ... !!!

Jak nie tęsknić za zimą, jak to oznacza kolejne spotkanie

Merc.. wymaga instrukcji obsługi.. tzn przeczytania.. jakoś nie lubię takiej literatury, obawiam się, że z tego powodu możecie o mnie usłyszeć w telewizji..

Ania na razie sie będzie szkolić inaczej... a jak sie będzie szkolić, to my będziemy ją zastępować ..w obowiązkach.. i znów zawiśnie groźba że o mnie w TV powiedzą

Mackowi metryka sie pomyliła... Ja to wiem.....
agata19762 22:32, 23 lis 2013

Aniu jesteś szalona na maxa !!!!!!!!

fotki na nartach za......ste

merolek świetny ...

a co do daty narodzin...
cyt..... A ten mały rozdarciuch to na początku stycznia

ciesz się, bo to fajny czas ...
mój eMuś z 10 stycznia i sama wiesz, że fajny chłopak

pozdrówka !!!!!!!!
Mala_Mi 22:32, 23 lis 2013

Małgoś - żurawki koniecznie, tylko ja z żurawkami przywlokłam opuchlaki ...grrr i chociaż mi się podobają, to jakoś sie ich boję..

Ela - ty sie jakby co to nastawiaj na naukę na nartach.. masz na stoczek tyle co ja... najlepiej jak przyjedzie Iza.. będziecie wtedy dwie I nie będziesz narzekać, że jest spotkanie na nartach, a ty nie halo...

Makkasia- takie babki jak są tu to nie ma nigdzie My każdą inwestycje zrobimy

Agnieszka , Renia - my młode wszystkie bez wyjątku...

Konstancja - jutro pokażę gdzie nowa rabata

ka1sia 22:33, 23 lis 2013

Anek, to ja muszę tv oglądać nie mogę tego przegapić, jak o tobie będą tyle mówić

Babciu, ale tego mesia to wypasionego wybrałaś, super
buziaki, Ania, ciągle nie mam czasu
agata19762 22:35, 23 lis 2013

Aniu kostrzewy piękne ......