zakupy super, u mnie nie ma chyba takiego targu a szkoda
a podkowa mus w ogrodzie ja mam zawieszoną na altance, wykonaną z ziemi podczas robienia odwodnienia wokół domu
Tyle przemiłych wpisów Dziękuję Miło zobaczyć ile osób pamięta, myśli, dobrze życzy, ....
Dzisiaj tylko uśmiech i kwiaciarniane różyczki, ale jutro może uda się coś więcej
Na tym pchlim targu kupiłam takie doniczki Te metalowe lekko podrasuję Wszystkie 3 kosztowały 10zł.
Taką wielką butlę (czuję, że fajnie będzie wyglądała w ogrodzie Ale póki co przezimuje w domu. Kiedyś taką miałam, ale rozbiłam niezdara, a tu dziś mi się taka sama trafiła
i jeszcze podkowę Podobno szczęściu trzeba pomagać, a łatwiej upchnę w ogródku podkowę niż słonia
No to prawie jak u mnie Gruszę mam jedną, wygląda niemal identycznie jak ta na końcu zdjęcia. Chore liście, częściowo zgniłe owoce, mam to na codzień. Może klski urodzaju w tym roku nie ma, ale i tak jest co zbierać.
Wcale się nie dziwię, że nowi właściciele ich nie wyrąbali, bo bez nich ogród już nie miałby tego klimatu.
Wyobrażam sobie ile mieszanych uczuć masz patrząc na te stare zdjęcia. Przecież wiadomo, jak przywiązujemy się do takich miejsc....
Nowy ogród jest zupełnie inny, śliczny, nie ma co wracać do tego co było