Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 09:36, 12 paź 2013

Kasia liście ma pierzaste, zgadza się, ale poszukam lepszej foty, powinnam coś znaleźć. Orlik nie, orliki na szczęście rozpoznaję. Uwielbiam je, ale one mnie chyba nie bardzo, bo miałam ich kilka w swoim ogródku, a one się chyba... wyprowadziły Zniknęły jak kamfora. Ale nie składam broni Spróbuję znów na wiosnę, może miejsce im nie pasowało, były w dość zacienionym miejscu.
Katkak 13:30, 12 paź 2013

A u mnie fajny dziś dzionek Byłam dziś na targu staroci. W każdą drugą sobotę miesiąca odbywa się taki na rynku w Dębicy. Fajne rzeczy można znaleźć i to za nieduże pieniądze. Są faktycznie stare piękne meble, żyrandole, monety, zegary ale są też takie różne, różniaste duperelki za niewielkie pieniądze. Potem pokażę Wam swoje dzisiejsze zdobycze Widziałam też przecudny komplet mebli, wyglądał jak z koronki, ale akurat 1200zł nie miałam przy sobie
bogumila 13:56, 12 paź 2013

Katkak napisał(a)
Słuchajcie, pewnie głupio, że sama nie wiem co mam w swoim ogródku, ale jak się nazywa ta roślinka kwitnąca na różowo? Strasznie ją lubię

...może to jest serduszka?...zdjęcie z daleka ,słabo widać.
Katkak 17:29, 12 paź 2013

Bogusia, to na pewno nie serduszka. A nawiasem mówiąc serduszkę mam w swoim ogródeczku i uwielbiam ją
Katkak 17:36, 12 paź 2013

Na tym pchlim targu kupiłam takie doniczki Te metalowe lekko podrasuję Wszystkie 3 kosztowały 10zł.
Taką wielką butlę (czuję, że fajnie będzie wyglądała w ogrodzie Ale póki co przezimuje w domu. Kiedyś taką miałam, ale rozbiłam niezdara, a tu dziś mi się taka sama trafiła
i jeszcze podkowę Podobno szczęściu trzeba pomagać, a łatwiej upchnę w ogródku podkowę niż słonia
Katkak 18:09, 12 paź 2013

Zawiesiłam w ogródku moje deseczki wreszcie
i jeszcze Pani Jesień w moim ogródku
Katkak 18:17, 12 paź 2013

bogumila 18:20, 12 paź 2013

Och...tylko westchnąć...piękna.Nie umiem takiej zrobić.
Zrób zbliżenie tej roślinki.
elzbieta_g 18:22, 12 paź 2013

Katkak napisał(a)
Na tym pchlim targu kupiłam takie doniczki Te metalowe lekko podrasuję Wszystkie 3 kosztowały 10zł.
Taką wielką butlę (czuję, że fajnie będzie wyglądała w ogrodzie Ale póki co przezimuje w domu. Kiedyś taką miałam, ale rozbiłam niezdara, a tu dziś mi się taka sama trafiła
i jeszcze podkowę Podobno szczęściu trzeba pomagać, a łatwiej upchnę w ogródku podkowę niż słonia

zakupy super, u mnie nie ma chyba takiego targu a szkoda
a podkowa mus w ogrodzie ja mam zawieszoną na altance, wykonaną z ziemi podczas robienia odwodnienia wokół domu
Katkak 18:25, 12 paź 2013

Elunia, kop porządnie, bo jak wykopałaś podkowę, to kto wie jakie jeszcze skarby kryje Twój ogród. Do Dębicy z Jasła masz blisko, więc zapraszam na targ staroci Jak będę wreszcie miała altanę, to podkowa też na niej zawiśnie Póki co rewelacyjnie nadaje się do tego szopa sąsiadów