I dalsza część moich przetworów (część lepiej się prezentująca słoikowo) Dopasowały się kolorystycznie do dekoracji kuchennych Czy ktoś wie co to jest?
Kondzio , byłam w Trzebownisku... to po drodze do księgowej ... tam nie było tych traw, a w tym co były nie byłam Dla Ciebie zajrzę .. może nawet przed wyjazdem do Katowic zdążę sprawdzić i jak są to Ci je kupię
Też Ci się podobały.. pomponelle...
Chciałam Wam dzisiaj pokazać w jakim ładnym miejscu byłam w ostatnią sobotę na grzybowej wycieczce. Rajcza Górna. Zdjęcia są jakości raczej nie bardzo bo robiłam telefonem ale i tak chcę się z Wami tym podzielić
Czy ja mam ulubione tulipany??? chyba nie
Pobiegałam po Waszych ogrodach wiosennych i wiem jakie chcę tulipany Jak je kupię to opowiem
Jak już pisałam, dzisiaj było ponuro, a jednak dzięki takiemu widokowi przez okno nie zauważa się tego tak bardzo.
To kwitnienie Bonicy zawsze mnie zadziwia jest piękniejsze od pierwszego a kwiaty świetnie zniosły ostatnie deszcze
Dzisiejszy widok z okna
*** Bogdziu, tak sobie rosną astry posiane w kwietniu bezpośrednio do ziemi, na brzegu rabaty. Potem część siewek przenoszę w inne miejsca. Kupuję nasiona chryzantemowych lub peoniowych.
Miłych wrażeń w Skierniewicach!
Lato się jeszcze nie skończyło, nie których kwiatów na rabatach już nie ma, a tu proszę co potrafi fotografia, po prostu zatrzymuje czas
Słoneczny patrol
najbardziej słoneczkowe kwiaty
mój ulubieny kolor
taki prawdziwy koniec lata i to zachodzące zachodzące słońce, znowu się rozmarzyłam