Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 14:53, 24 paź 2013

Przyleciałam zjeść kanapkę.. i gonię do ogrodu... wiec sorki....że nie odpowiadam..
Bogdzia ja od rana podlewam, ale coś sie teraz zachmurzyło.. podlałam 1/1000 ogrodu.... sucho to mało powiedziane.. leję w jedno miejsce godzinę i wcale nie jest zawodnione
Synuś walczy ze ścieżką... nie wiem co wyjdzie, ale niech sie uczy

malgorzata_s... 14:59, 24 paź 2013

Sucho strasznie u nas polało ale nie podlało. Pod iglakami sucho. Synuś na kolanach no ale Ty masz posłuch.
Mala_Mi 18:09, 24 paź 2013

Zaczęło padać..... dobrze, że trochę liści pozbierałam.... a gdzie reszta tych liściorów. Ale pocieszam się, że w zeszłym roku praktycznie nic nie pozbierałam..... to i tak lepiej...
makkasia 20:15, 24 paź 2013

Jestem u Ciebie ale najpierw poczytam pismo obrazkowe też
Gabrysia_ 20:18, 24 paź 2013

Ja wczoraj podlewałam,a dziś od rana pada...
Ale widzę,że u ciebie praca wre
makkasia 20:24, 24 paź 2013

agniecha973 napisał(a)
Ja też widziałam i nie wiem dlaczego zniknęły? Niezłe były.

Pzurki widziałam to był french a na jednym z pięciu były delikatne jesienne roślinki, listki no coś w tym rodzaju
monitka 20:26, 24 paź 2013

Aniu niezbyt czesto się odzywam ale teraz muszę bo się uduszę ślicznie ta rabata wyszła
Mala_Mi 20:40, 24 paź 2013

Sorki, że tak Was po macoszemu... ale patyczaki moczę i takie tam muszę w domciu... i rewizyty poskładałam.... zaraz druga partia do moczenia. pomoczyć to jedno, ale ponownie upchać na parapety to drugie.. a zbierają sie do kwitnięcia.. będzie coraz gorzej..

Gabrysiu.. byłam u Ciebie, ale tam się tylko całujecie, wiec nie odzywałam się

Kasiu - z pazurków... już się wiele nie zostało po tych kilku dniach w ogrodzie.. szkoda Na zimę sobie trzasnę.. to pocieszą dłużej.. a i będzie okazja skoczyć na spotkanie z Magdą

Monika - masz obowiązek odzywania się... atym bardziej, że możesz sie udusić, ja Cię nie wezmę na swoje sumienie Baksiki na zrobienie większych poduszek już przyszły, poszerzona ścieżka zaczyna wyglądać fajnie, a dzięki niej i rabata, ale walka była jeszcze przy lampie, wiec foto jutro.. jak nie będzie padać..

Dendrobium są niesamowite.. kwitną praktycznie cały czas... a ten już oszalał.. w jednym czasie kwitną 3 pędy.. i puszcza czwartego... foto słabe i nie dodaje koloru Oj i Wanda sie moczy... mus wyjąć bo zapomnę.. i znów 4 dni będzie siedzieć w wodzie

Bogdzia 20:56, 24 paź 2013

asc napisał(a)
Przyleciałam zjeść kanapkę.. i gonię do ogrodu... wiec sorki....że nie odpowiadam..
Bogdzia ja od rana podlewam, ale coś sie teraz zachmurzyło.. podlałam 1/1000 ogrodu.... sucho to mało powiedziane.. leję w jedno miejsce godzinę i wcale nie jest zawodnione
Synuś walczy ze ścieżką... nie wiem co wyjdzie, ale niech sie uczy

Aniu u mnie wyjątkowo jakoś jest mokro , zawsze miałam problemy i musiałam podlewac a teraz nie mogę narzekac. Widze ze to nie bedzie scieżka tylko szeroka i wygodna droga. Dobrze Ty masz z tym synusiem , mój tylko na jezyki i baseny i treningi z dziecmi biega i wprawdzie jest chętny do pomocy ale czasu nie ma.Przy dwójce dzieci jest trochę takich obowiązków. Maciek tez będzie miał mniej wolnego czasu więc korzystaj dokąd możesz.Pięknie to już wygląda.Pozdrówka.(dla Macka również i o M nie zapomnij)
malkul 21:05, 24 paź 2013

Cześć babajago. Jak pieknie u Was praca wre