Ten mój cudaczek zmienił miejsce, z poprzedniego wygryzła go hortensja. Teraz już sobie tu zostanie, bez przeprowadzek. Posadziłam przy nim malutkie bluszczyki, może się przyjmą. Mój synek mówi, że to parasol
Proszę was o radę. kupiłam wiosnę dwa piękne cyprysiki Ivonne w donicy.Przesadziłam je do gruntu i jest tylko gorzej.Drzewka zaczęły brązowieć i marnieć w oczach- nie wiem co jest,dodam że w upalne dni dbałam o cyprysiki i podlewałam je. Co robię żle - pomóżcie.
o to nie doczytałam że deski już poolejowane, ale muszę przyznać że fajny kolorek wyszedł - bardzo naturalny
e tam nie bejcuje to jak inaczej uzyskać właściwy odcień, trzeba próbować wszystkiego nawet i szarego mydła
a jaki kolorek chcesz uzyskać? bo mi się najbardziej podobają takie pozostawione samemu sobie ale z naszych dech to nie wykonalne
o takie mnie się podobajom )
strasznie mi się podoba ta rabata i sposób na przesianie ziemi super jak bym wiedział wcześniej nie zmarnowałbym tyle ziemi no ale cóż człowiek uczy sie na błędach hi hi hi
jeżeli macie pomysł jakie to funkie poproszę o podpowiedzi
ta jest niska i rośnie wolno obrzeza ma mleczne-kremowe
a ta też niska liście podłużne teraz się bardziej przebarwiają latem prawie cały czas zielone rośnie w miarę szybko