Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 22:23, 29 lip 2013

Do góry

Ogród w budowie - nieustającej 22:23, 29 lip 2013

Do góry
Witaj Gabrysiu. Czytałam u Ciebie, że szukasz żółtego pachnącego liliowca. Ja mam takiego, codziennie wieczorem go wącham bo ma piękny zapach. Teraz rozwinął się następny pachnący. Trochę jestem zaskoczona, że liliowce pachną.

Ogród dla Agusi 22:18, 29 lip 2013

Do góry
Astilboides przekwitł.

Piękne liście- Arcydzięgiel Litwor.Będzie i kwiat jak wielki koper.

-Macleya cordata

i u wielu innych roślin

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 22:15, 29 lip 2013

Do góry
W ramach rekompensaty dzisiaj mnóstwooo zdjęć Dobrze, że już te upały się kończą, bo dziś myślałem, że wykorkuję Ostatnio zauważyłem pączki u mojej magnolii 'Susan' - dzisiaj już kwitną ale zapomniałem oczywiście im zdjęcia pstryknąć, więc nie ma

Ogród dla Agusi 22:09, 29 lip 2013

Do góry
Wiązówka variegata

Ogród dla Agusi 21:40, 29 lip 2013

Do góry
Dzisiaj pyknęłam też kilka fotek.

Kupiony jako cis płaczący /obserwuję jaka będzie faktycznie jego forma.

Koraliki Dziurawca kielichowatego.

Liliowiec i Stopowiec

Powtarza kwitnienie gożdzikowa

Ogród dla Agusi 21:23, 29 lip 2013

Do góry
Michalina napisał(a)
Ja ujmę to tak- podoba mi się w każdej postaci. I powoli mam pomysł na tył działki

Wczoraj jechałam w wielkim korku w wśród tych którzy jechali nad morze. A, że my nie tylko bliżej więc skróciliśmy sobie drogę przez las. I zastanawiałam się co mogę dosadzić w swoje sosenki które rosną na pisakach. Po raz pierwszy jadąc przez las tak na niego patrzyłam Wracając zajechaliśmy do wielkiej szkółki i szukałam drzew które w lesie widziałam. Teraz czekam aż będę miała więcej czasu i chłodniej będzie i jadę tam.Okazuje się,że daleko szukałam [ szkółek] tego co jest bardzo blisko

i odczuwam to samo co Anita

Michalinko jak się cieszę ,że cię zainspirowałam.Ogrody bliższe naturze same się wyżywią i mają większe szanse na samodzielne przetrwanie w stanie ekosystemu.
A dla ciebie przesyłam :bluszcz zimozielony na sośnie i Rdest olbrzymi /ponad 2 m/

Ogród dla Agusi 21:16, 29 lip 2013

Do góry
agatanowa napisał(a)
Twój "ogród" to przepiekne założenie parkowe. Cudzysłów, bo ogród to za mało powiedziane. Ponadczasowe, z oddechem, z poszanowaniem wymagań roślin.

Agatko dziękuje. Bardzo mi miło ,że właśnie tak odbierasz moje założenie.Przyznam, że mi schlebia takie określenie bo jest tak bliskie mojemu celowi.

No i muszę w podziękowaniu zadedykować ci fotkę.
Ogródek na chabrowym wzgórzu :) 20:44, 29 lip 2013

Do góry
Zwiedziliśmy przepiękny zamek Pałac w Mosznej. W czasach świetności w ogrodach zamkowych pracowało 66 ogrodników - obecnie 1 i niestety to widać. Oj przydałby się tam na wiosnę zjazd Ogrodowaiska z łopatami nożycami i nowymi roślinami.

cudowna oranżeria
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:36, 29 lip 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
Iza-dziękuję serdecznie Dawno nie spotkałam tak fajnej, przyjaznej, otwartej,optymistycznej dziewczyny, jak Ty No po prostu love at first time Skradłaś moje serce Można od Ciebie czerpać dobrą energię Mogę mieć u Ciebie abonament?Chwila z Tobą i czekolada, lody i nawet moje tiramisu niepotrzebne
Tylko dlaczego mieszkasz tak daleko? I dlaczego ja dopiero na spotkaniu odkryłam, jaka z Ciebie ciekawa osóbka? Samą siebie łajam po łapkach
Mam nadzieję, że uda nam się znów spotkać i to nie będzie zbyt daleko w czasie? W końcu Kielce nie są znów tak daleko ode mnie Tylko wystarczy zgrać się jakoś z terminem i zapraszam.Przed nami jeszcze końcówka lata i piękna złota jesień, a jesienią u mnie jest najciekawiej

Wielki buziak

nie mogę się podpisać tylko pod "jesienią jest u mnie najciekawiej " ... ... resztę chciałam sama powiedzieć do wspaniałej dziewczyny z ogrodem i Toskanią w sercu ... ciekawej świata i odkrywającej go nie tylko dla siebie uwielbiam Twoje relacje ... kiedyś musimy się spotkać ... buziak

Marzena2007 napisał(a)

Oj klaps się naleźy jak można się było nie poznać na Izie i vice versa Iza na Anitce A trzeba przyznać, że charakterologicznie jakże odmienne osóbki

poczułam siem znów zaintrygowana ... jak dodać do tego Pszczółkę to konsylim czeba zrobić ... no i cóż ... mus się spotkać
Ogródek na chabrowym wzgórzu :) 20:21, 29 lip 2013

Do góry
Szczeliniec - warto tam pojechać i wytachać się na górę - jest przepięknie.

chciałabym mieć kiedyś możliwość skopiowania tego kawałka natury
Ogródek na chabrowym wzgórzu :) 20:17, 29 lip 2013

Do góry
Dzisiaj seria zdjęć z wakacji - jeszcze do niedzieli się lenię, zwiedzam i biegam po górach.

to zdjęcie najlepiej obrazuje koniec każdego wakacyjnego dnia
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:16, 29 lip 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Izuś, wyglądałaś jak madżenie

Marzena2007 napisał(a)
Potwierdzam wyglądałaś w beżu w groszki jak madżenie!! I biale rurki widziałam

nie krygując siem stwierdzam ... Madżenie to akrat smuklejsze (dlaczego Tobie Madżen joga służy inaczej ??? ... pewnie praktykujesz regularnie a nie jak impuls kopnie w neurona )... ja w madżeniach swych też widzę się smuklejszą niż obraz uwieczniony obnaża ... ale bardzo dziekuję ...

a swoją drogą to czeba mieć pecha ... dumna byłam taka z wynorania tych groszków ... od czasów pieknej adaptacji współczesnego Kopciuszka z piekną Julią i boskim Gere ... pretty women kciałam być ... wyszła big women (zwłaszcza w pasie )))) ) ... i Gabriela jeszcze ... no ... Gariela miała piękne groszki i cypilinder ... ehhhh ... jak żyć ?
ogrodoweimpresjejolki 19:58, 29 lip 2013

Do góry
Jolu u mnie żar i sucho!
lepi sie człowiek i nie wiadomo gdzie sie ukryć.
Jak ten biedak co się zagupił na osiedlowym skalniaku.

Moje poletko 19:54, 29 lip 2013

Do góry
Na podwórkowym skalniaku schował sie szarak.

Szukał biedak cienia

Pogaduchy skowronków 18:25, 29 lip 2013

Do góry
Melduję się po powrocie z zagranicznych wojaży. Zwiedziłam kawał północno - zachodniej Anglii. Jak zwykle najbardziej interesowały mnie ogrody i parki.

Ogród - moje miejsce, mój dom, moja pasja 18:08, 29 lip 2013

Do góry

Nasz przydomowy ogródek 18:06, 29 lip 2013

Do góry
Zbyszku, dziękuję Wam za zaproszenie do samochodu na spotkanie u Alinki. Jak wiesz nie mogłam skorzystać, ale liczy się pamięć i dobre chęci. Moja ketmia, to bliżniacza siostra Twojej. Podlewaj codziennie, bo te upały ją wykończą.

Moja tak wygląda.Przepraszam, że wstawiłam fotkę u Ciebie ale to przez zazdrość, że chwalą tylko Twoją. Ucałowania dla Was.

Ogród - moje miejsce, mój dom, moja pasja 18:03, 29 lip 2013

Do góry
udało się wstawić zdj wczoraj był problem z serwerem.

pan jaszczur wygrzewający się na słoneczku

nowo posadzona lawenda ...

Moje poletko 17:51, 29 lip 2013

Do góry

Aniu moje porzeczki na pewno juz suche na wiór,nie zebrane.Nie było kiedy.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies