Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

ANIA 10:31, 23 wrz 2013

GorAna napisał(a)

Aniu, dopiero dzisiaj mnie olśniło, że mieszkasz całkiem niedaleko...ogladałam zdjęcia Twojego ogrodu....nie popadaj w pesymizm..ogród jest już piękny...z roku na rok Tobie będzie przybywać doświadczenia , a ogrodowi urody....dla mnie jest fajniej, jak coś rodzi się na moich oczach...jestem cierpliwa...daje sobie czas na zastanowienie...przesadzam , przenoszę, dosadzam i tak na okrągło...jest frajda, bo powstaje coś z niczego
Pozdrawiam

GorAna wiesz jak wlać optymizm w moje myśli
Tylko daj jeszcze przepis na to, skąd czerpać siły do pracy i jak znaleźć czas na wszystko.
eda 13:53, 23 wrz 2013

GorAna napisał(a)
Aniu, na tym rozchodniku motyli zdecydowanie mniej

piękny kolor ciemny suuuper pozdrawiam cieplutko
malgorzata_s... 16:21, 23 wrz 2013

No żałuję, żałuję. Bardziej może nawet niż pyszności że nie poznałyśmy się tak na żywo .
an_tre 19:42, 23 wrz 2013

GorAna napisał(a)
Aniu, na tym rozchodniku motyli zdecydowanie mniej

Ale za to pszczółki lubią do niego przylatywać
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
barbara_kraj... 23:19, 23 wrz 2013

GorAna napisał(a)
Ciurkadełko...

[img

Przepiękne zdjęcia, Aniu, woda zatrzymana w kadrze wygląda zupełnie jakby zamarzła
marzena 01:02, 24 wrz 2013

bardzo piękne kompozycje z rozchodnikami, ciurkadełko urocze
GorAna 09:04, 24 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)

widzę ze nie tylko ja miałam problem z rozszyfrowaniem tego ciurkadełka. Motylki na rozchodnikach cudne , rusałka admirał u mnie dośc często bywa ale paź królowej był tylko dwa razy , to jest rarytasik, mam nadzieje ze i do Ciebie zawita i zrobisz mu piękne zdjecia. Miłego tygodnia Aniu.

Masz rację Bogdziu, Paź królowej to rzadkość, w moim ogrodzie widziałam go tylko raz...nie miałam wtedy przy sobie aparatu....ale nic to kiedyś go uchwycę
GorAna 09:08, 24 wrz 2013

ANIA napisał(a)

GorAna wiesz jak wlać optymizm w moje myśli
Tylko daj jeszcze przepis na to, skąd czerpać siły do pracy i jak znaleźć czas na wszystko.

Aniu, myślę, że trzeba za namową kabareciarzy "wuluzować majtasy"...pewne rzeczy są mało istotne....ale do tego dochodzi się z wiekiem...ja kiedyś też myślałam, że wszystko muuuuuuszę czas pokazał, że jednak nie....inni też istnieją i jak im się powie co mają robić, to nawet potrafią wyręczyć...tego Ci życzę
GorAna 09:19, 24 wrz 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
piękny kolor ciemny suuuper pozdrawiam cieplutko

Edytko, przydał by się jeszcze ciemny kolor liści rozchodnika...poszukuję go bez skutku...ale kiedyś go znajdę
GorAna 09:26, 24 wrz 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No żałuję, żałuję. Bardziej może nawet niż pyszności że nie poznałyśmy się tak na żywo .

Ciociu....góra zgórą......jeszcze wszystko przed nami....myślę, że jeszcze na żywo