Gosiu, to chyba nie karmnik tylko skrzynka elektryczna?
Ja tam nie widzę karmnika. Właśnie przed tą skrzynką posadziłabym kolumnowego cisa aby ją zasłonił.
Musisz Sebku podać jakąs myśl przewodnią, co ma być dominujące.
Jesli iglaki i ich kompozycje to tego się trzeba trzymać po całości a pod spodem dywany wrzosowiska lub bylin poduszkowych.
Jeśli trawy to trawy a pod spodem byliny.
Ten kawałek jest dość wąski i trudny do zagospodarowania.
Wydrukowałam Twój plan, ale żeby to zrobić to ładnie trzeba czasu a ja go nie mam za bardzo.
Może jakiś schemat. ale wiem że nie mam co obiecywać bo muszę nadążyć wszędzie i piszę teraz naraz 3 artykuły
Ekrany rozmieścić a dywany roślin posadzić tam gdzie nie chodzicie. wytyczyć szlaki komunikacyjne. Przecież nie trzeba chodzić po całości skarpy, zrobić przejazd dla taczki.
No hektary sąąą - i to duuuużo do zagospodarowania - ojjj dużoo - a widoki jakie piękne
Tylko, żeby jeszcze przejazd był przez naszą miejscowość - a tu tylko na Leskowiec( Groń Jana Pawła) turyści idą, bo z niego piękny widok na okolicę całą - i nawet by było widać Twój ogród pokazowy z góry
Nie myślałam o sobie...no wiadomo kto miałby te ogrody założyć..chyba że do spółki Na razie jest na to za wcześnie, musisz najpierw szkołę skończyć, wiadomo jaką
Że niby jaaa - nieeee - gdzie to- ja rabat zakładać nie umiem