Ogród Sylwii od początku cz.II
20:41, 20 wrz 2013
Wczoraj było również ciekawie .... zadzwonił rano telefon iż spodziewana przesyłka z dechami nie za tydzień a już dziś przybędzie ..... Kochanie poradzisz sobie prawda ? no jak nie jak tak
.....
i podjechała przesyłka ..............
pan zadzwonił do drzwi i pyta czy mam czym to rozładować .... popatrzyłam na swoje ręce
dzwonię ..... Kochanie ....bez ciebie nic
przybądź bo sobie jednak nie poradzę
przybyły posiłki w postaci M-ma, szwagra, syna ...... kombinujemy .... na szczęście okazało się , że mam sąsiada z widełkami i przybył ze wsparciem
tańczący w dechę
i podjechała przesyłka ..............
pan zadzwonił do drzwi i pyta czy mam czym to rozładować .... popatrzyłam na swoje ręce
dzwonię ..... Kochanie ....bez ciebie nic
przybyły posiłki w postaci M-ma, szwagra, syna ...... kombinujemy .... na szczęście okazało się , że mam sąsiada z widełkami i przybył ze wsparciem
tańczący w dechę
Witam serdecznie wszystkich zakochanych w ogrodach! Jestem tutaj nowa na forum. Tą stronkę poleciłam mi moja znajoma. Jestem zachwycona pomysłowoscią i innowacjami ogrodniczymi. Mam nadzieję, że pomożecie mi zplanować mój ogródek, a właściwie pierwszą rabatę jaką chcę stworzyć. Czy ktoś może mi doradzić kształt rabaty oraz jak dobrać rosliny, aby ogród komponował się dobrze. Czy zostawić rośliny rosnące czy je wyciąć-przesadzić. Licze na pomoc z waszej strony - beatoma