dziękuję za miłe słowa, mam nadzieję, że coś tam uda mi się stworzyć już idę się myć i spać, bo jutro czeka mnie misja skarpa fotki będą wieczorem, więc zapraszam
buziaki :*
a tak jeszcze przy okazji, to róża z mojego ogrodu-podobna co nie, do tej z Inowrocławia?
Aniu, trzymać się muszę, bo pracy mus sobie ujmować a nie dodawać, wiesz czego przybywa
U mnie aż tak źle z Phantomem nie jest a Limki są piękne.
Pochwalę je
To ci niespodzianka, wyrosła o wiele lepiej niż moje samosiewki. Trafiły nasiona w dobre ręce.
Moje werbeny dopiero zaczęły kwitnąć pojedynczymi kwiatami i są takie strasznie chude, jak ja bym chciała być . Postaram się zrobić w końcu jakieś zdjęcia, bo strasznie zaniedbałam ostatnio pismo obrazkowe. Mam nadzieję że znajdę czas, bo przede mną kolejny długi weekend, który właściwie już się zaczął. Trzeba tylko nieco ogarnąć rabaty z chwastów
Haniu, dla mnie niespodzianek raczej nie ma bo robię obchód codziennie rano przed pracą .
Pomimo że jutro nie muszę wstawać o 5.30, to już padam na nos i zbieram się do spania. Życzę wam miłego wieczoru na forum i do zobaczenia jutro.
Ewo, dziękuję
Jabłoneczka jeszcze bardzo młoda ale zaowocowała bardzo obwicie, jak urośnie (o ile jej nornice nie zjedzą) będzie piękny widok.
Tutaj szerszy plan
Bogdziu, dopuki sił mi starczy, to nie zrezygnuję z tulipanów....zbyt dużo radości mi przynoszą...a co do trzmiela, to widziałam jak po intensywnym locie, schował się w liściach aksamitki i spał...jednak brzuszek zbyt ciężki, by wywijać piruety
Sylwio, miło mi, że odwiedzasz mój wątek
Pogoda zmienną jest a deszczyk się przyda...też bym chciała, żeby popadało, bo muszę podlewać
Pozdrawiam kwiatkiem