teraz moje nowe wyzwanie mąż się śmieje ze przy dzieciach do końca wakacji skończę
ale idzie po mału i liczę że rośliny się przyjmą. całości narazie nie będzie ;P dopóki nie posprzątam
Zdjęcia robiłam starym aparatem bo akurat jak się wybrałam do ogrodu drugi padł a ze obiecałam więcej zdjec to zapraszam
Tess to zakatek a po prawej nowe wyzwanie czeka ale już nie robię na szybko
zobaczymy co z tego wyjdzie
--- proszę zwrócic uwagę na "jakość" ziemi tragedia
Morze jest tu tak piękne ze zrobiłam chyba 1000 zdjęć ... Dzieki Megi
Dziś ostatni wieczór - jutro wracamy ciekawe jak moja trawa i rośliny ... Aż sie boje ..
A teraz relaks
spojrzenie w dół
i w górę
Uwielbiam mój hamak! Daje mi tyle wyciszenia i luzu, co nic innego. No i wreszcie wiem, że ogród to nie tylko ciężka orka
Danusiu dzięki, widzisz ja pisałam że mi nie pasuje bo bałagan jest wewnąrz rabaty... Póki co przesadzanie klonu nie wchodzi w gre... muszę kombinować z tym co mam, mogę ewentualnie dokupić wiekszego stożka bukszpanowego i go posadzić w miejscu wskazanym I , a pozostałe stożki rozmieścić jakoś... one są różnego wzrostu... Strasznie mnie ta rabata denerwuje. Piszesz, że czym mniej gatunków na tej rabacie tym lepiej, ja to wiem... tylko czym i jak zagospodarować przestrzeń by nie bylo widać kory?