Też je lubię Jeśli okaże się, że w wazonie jest sens je trzymać to będę miała przyjemność oglądania ich w każdej chwili Lubię też niebieskie, ale nie zdążyłam ich zerwać bo rozpadał się deszcz
Najbardziej przykre to oglądać perforacje zrobione przez ślimaki ...
Zdjęcia niebieskich nie znalazłam to zostawiam te mokre od deszczu
*** Katkak, dziękuję i zapraszam. Musisz dorobić PODPIS, bo trudno do Ciebie trafić...
Pozdrawiam ze wspomnieniem cieplejszych wieczorów niż dzisiejszy. Mamy już kominkowe ciepełko.
I dalsza część moich przetworów (część lepiej się prezentująca słoikowo) Dopasowały się kolorystycznie do dekoracji kuchennych Czy ktoś wie co to jest?
Kondzio , byłam w Trzebownisku... to po drodze do księgowej ... tam nie było tych traw, a w tym co były nie byłam Dla Ciebie zajrzę .. może nawet przed wyjazdem do Katowic zdążę sprawdzić i jak są to Ci je kupię
Też Ci się podobały.. pomponelle...
Chciałam Wam dzisiaj pokazać w jakim ładnym miejscu byłam w ostatnią sobotę na grzybowej wycieczce. Rajcza Górna. Zdjęcia są jakości raczej nie bardzo bo robiłam telefonem ale i tak chcę się z Wami tym podzielić
Czy ja mam ulubione tulipany??? chyba nie
Pobiegałam po Waszych ogrodach wiosennych i wiem jakie chcę tulipany Jak je kupię to opowiem
Jak już pisałam, dzisiaj było ponuro, a jednak dzięki takiemu widokowi przez okno nie zauważa się tego tak bardzo.
To kwitnienie Bonicy zawsze mnie zadziwia jest piękniejsze od pierwszego a kwiaty świetnie zniosły ostatnie deszcze
Dzisiejszy widok z okna