Teraz hortensje , limki.
Posiadam az trzy kupione jesienia ub r.
Zawsze myslałam ze to bardzo trudny kwiat i nie dam rady. O dziwo ta się dobrze u mnie poczuła , a zatem będą nastepne oj bedą !
tu jest prawa stona tego miejsca gdzieś tu gdzie perukowiec chciałabym drzewo bardziej wysunąć do przodu żeby miało miejsce
a tu starsze zdjęcie ale dobrze widać
i tutaj lewa strona zaraz jest altana
i tą ścianę chciałabym zazielenić i zacienić bo bukszpany nie dadzą rady chyba na takim słońcu czy nie dawać drzewa co myślisz chciałam też hosty dać i azalie bo mi się podoba a nie mam gdzie posadzić wszędzie mam słońce
no wlaśnie i co teraz robić już się nastawiłam na brzozy ale wiem że będzie mnie denerwował ten syf, a iglaki jakie żeby miały korone na górze do zacienienia a na dole gołe bo nie mam miejsca na choinki itp. chce gł. tu posadzić po prawej stronie drzewo do zacienienia bo jest od tej strony słońce pod ściana rząd tuji żeby było zielono a nie ściana i kulki zbukszpanu trawe jasną do rozjaśnienia i jakąś funkie i żurawki albo frosted curls na obwódki i na pniu bukszpan dlatego musi być trochę cienia to jco polecasz jakiś iglak chyba nie ma takich a modrzew? to wszystko chyba za duże będzie.
no wlaśnie i co teraz robić już się nastawiłam na brzozy ale wiem że będzie mnie denerwował ten syf, a iglaki jakie żeby miały korone na górze do zacienienia a na dole gołe bo nie mam miejsca na choinki itp. chce gł. tu posadzić po prawej stronie drzewo do zacienienia bo jest od tej strony słońce pod ściana rząd tuji żeby było zielono a nie ściana i kulki zbukszpanu trawe jasną do rozjaśnienia i jakąś funkie i żurawki albo frosted curls na obwódki i na pniu bukszpan dlatego musi być trochę cienia to jco polecasz jakiś iglak chyba nie ma takich a modrzew? to wszystko chyba za duże będzie.
właśnie przeglądałam wszystkie popularne rusałki i nie mogę odnaleźć mojej,
a ona chyba nie czarna tylko brązowa z cienkim paskiem na górze
więc wklejam
Pięknie u Ciebie Beato. Mam pytanie, na jednym zdjęci idzę buka, czy to Rohan Obelisk?
i drugie Widzę też brzoze pendulę, jakie ona ma tam towarzystwo? Bo tez taką mam i zastanawiam sie co jej dosadzić?
Pytałam już w innym wątku co może być przyczyną ale nie dostałam odp, więc próbuję tutaj bo sprawa wygląda coraz gorzej co to może być? i co robić z drzewkiem? czy to może zarazić inne? Drzewka są zasłoną warzywnika więc wolałabym chemią nie pryskać, oprysk z czosnku nie pomógł.Drzewka sadzone jesienią, wiosną zdjęłam włókninę i zobaczyłam, że coś się dzieje nie tak a teraz jest już tylko gorzej...