Aniu, bardzo mi miło, że kompozyje w moich dzbanach i donicach Ci się podobają.... nie myślałam żeby dawać zdjęć do wątku konkursowego,gdyż myślę, że tam musi być coś wyjątkowego, a moje są takie zwykłe.....ale może się postaram i coś zamieszczę
A to następny kamnienny.... z kwiatami
Ewciu, jednorocznych jest dlatego tak dużo, gdyż wypełniają miejsca po tulipanach...ale wszystko zmierza w tym kierunku, by ich ilość ograniczyć, bo pracy przy nich ogrom...sianie, pikowanie przesadzanie
Pozdrawiam
Joasiu, to Dichondra srebrzysta, mam ją pierwszy raz, podobno to bylina, ale u nas nie zimuje...spróbuje ja jakoś przetrzymać w domu....może same sadzonki, bo świetnie się ukorzenia warta jest takiego zachodu, bo daje ładne tlo
Pozdrawiam...tym razem nie kwiatkiem, a konwalnikiem
Przecudne kompozycje Grecja mi się przypomina Bardzo lubie takie dzbany U Ciebie tak wszystko uporzadkowane, super Zdjęcia robisz rewelacyjne. Chociaz nie lubie robaczków i innych cudaczków to na zdjeciach u Ciebie pięknie W koncu natura Pozdrawiam serdecznie
Aniu, wygooglowałam dichondrę srebrzystą, niestety jednoroczna, a taka śliczna, szkoda;(
Twój konwalnik bardzo ładnie Ci rośnie, muszę pomyśleć o tej trawce bo bardzo urocza
pozdrawiam