Danusiu, wianek na furtce ślicznie wygląda, ale czy nie boisz się, że ktoś go może sobie z tamtąd "pożyczyć"? Szkoda by było tak pięknego wianka. Serdecznie pozdrawiam
Nareszcie znalazłam czas, aby trochę do Was pozaglądać. U ciebie jak zwykle wszystko poukładane, palma piękna, owies zasiany, dekoracje gotowe.
U mnie na razie wysprzątane po malowaniu, wianek też zrobiłam ale taki na szybko, bo z sił trochę opadłam...
Pozdrawiam.
A tu ekologia czystej wody!!! W połowie listopada zapleciony wianek wisiał jako dekoracja adwentowa z rajskimi jabluszkami, następnie otrzymał dodatkowo bożonarodzeniowe świecidełka aby po ogołoceniu z akcentów dekoracyjnych na czas postu otrzymać wielkanocne ubranko zrobione z resztek po okolicznościowych bukietach
Agato chyba dobrze, że spałam do 7:30 i tej temepratury nie widziałam...
Lena witaj po długiej niobecności. Czas się powolutku ze snu zimowego obudzić, wiosna niedługo nadejdzie (?????)
Jola irysy to niewypał.... Już wczoraj zaczęły padać - łodygi zgięly się w połowie. Godzinę w zimnej wodzie leżały i nic nie pomoglo... Dzisiaj obcięłam o 10 cm łodygi i w wąskim wazonie stoją i jakoś się trzymają... Gdybym komuś w prezencie kupiła, to byłboby rozczarowanie....
Magda ja bym chyba umarła w takim centrum ogrodniczym.... Chyba nigdy do Holandii nie pojadę bo musiałabym bankructwo ogłosić...
Ewa jeśli nie nastąpi ocieplenie to co ja z tym ogródkiem wśrodku domu zrobię!!!!
Zajrzałam Jolu. Świetny pomysł.
Liczę na Ciebie i trzymam za słowo!
Aniu Niedziela Palmowa bardzi miła mimo, że mroźna. Śnieg u mnie nie pada, nawet nie wiem czy się z tego powodu cieszyć???
Koniecznie kup sobie wiosne w doniczkach U mnie teraz w słońcu rzekomo +6, ale termometr w samochodzie pokazuje -2
Dziękuję Renatko. Nie mogę się doczekać kiedy szafirki i horti podrosną
Gabi, przytruptałam tu do ciebie, wianek cudo, hortensje wiadomo ukochany widok, ale donica z Almi świetna i naprawdę pasuje,na tle tej ściany. Buziaki zostawiam i biegnę dalej....
Irenko, te hortensje może troszkę w domu postoją. Jak przetrwają to pójdą do ogrodu, jak nie to trudno.
Jak będzie cieplej to jedziemy znowu po hortensjowe zakupy.
Mam nadzieję, że tym razem będziesz
Moja palemka do święcenia:
Wianek mam skromniutki, bukszpanowo-baziowo-jajeczny:
Marzenko, byłam wczoraj, pogapiłam się przyszłam też dzisiaj, masz piękną wiosnę w domu. Życzę miłej Niedzieli Palmowej Jak rano wieszałam wianek na drzwiach to padał śnieg u mnie
Obejrzałam, poczytałam dekoracja wygląda super naprawdę jakoś radośniej od razu
Wianek też świetny, nawet jak znalazłaś w sobie kokoszkę
a przymarznięty sekator, no mróz musiał być chyba bardzo duży!!
moje bukszpany też w epoce lodowcowej
widziałaś jakie cuda pokazali u Tracza, oj tam to portfel by ucierpiał!
miłej niedzieli