Wianek interesujący, skąd Ty te pomysły czerpiesz ?
Na giełdę nie jadę przed Świętami, jest tak zimno, że nawet nie mam ochoty, bratki kupię jak się ociepli.
Co ciekawego było jeszcze? Były bratki?
Marzenko- a ja Ciebie zapytam nie o dekorację ale o ścianę którą masz w tle. Czy ona jest robiona specjalnym tynkiem zmywalnym czy farbą?Napisz na PW szczegóły bo mi się bardzo podoba i to chyba coś czego szukam
No ja też zauważylam Danuusiu, że jak na Ciebie to zakupki oszczędne horti w jakiej byly cenie, ja o 5.00 rano jadę na giełdę po swoje, zobaczymy co kupię a ten wianek to ślicznie rozjaśniał by moją podcień pozdrawiam
Danusiu, wianek na furtce ślicznie wygląda, ale czy nie boisz się, że ktoś go może sobie z tamtąd "pożyczyć"? Szkoda by było tak pięknego wianka. Serdecznie pozdrawiam
Nareszcie znalazłam czas, aby trochę do Was pozaglądać. U ciebie jak zwykle wszystko poukładane, palma piękna, owies zasiany, dekoracje gotowe.
U mnie na razie wysprzątane po malowaniu, wianek też zrobiłam ale taki na szybko, bo z sił trochę opadłam...
Pozdrawiam.
A tu ekologia czystej wody!!! W połowie listopada zapleciony wianek wisiał jako dekoracja adwentowa z rajskimi jabluszkami, następnie otrzymał dodatkowo bożonarodzeniowe świecidełka aby po ogołoceniu z akcentów dekoracyjnych na czas postu otrzymać wielkanocne ubranko zrobione z resztek po okolicznościowych bukietach
Agato chyba dobrze, że spałam do 7:30 i tej temepratury nie widziałam...
Lena witaj po długiej niobecności. Czas się powolutku ze snu zimowego obudzić, wiosna niedługo nadejdzie (?????)
Jola irysy to niewypał.... Już wczoraj zaczęły padać - łodygi zgięly się w połowie. Godzinę w zimnej wodzie leżały i nic nie pomoglo... Dzisiaj obcięłam o 10 cm łodygi i w wąskim wazonie stoją i jakoś się trzymają... Gdybym komuś w prezencie kupiła, to byłboby rozczarowanie....
Magda ja bym chyba umarła w takim centrum ogrodniczym.... Chyba nigdy do Holandii nie pojadę bo musiałabym bankructwo ogłosić...
Ewa jeśli nie nastąpi ocieplenie to co ja z tym ogródkiem wśrodku domu zrobię!!!!
Zajrzałam Jolu. Świetny pomysł.
Liczę na Ciebie i trzymam za słowo!
Aniu Niedziela Palmowa bardzi miła mimo, że mroźna. Śnieg u mnie nie pada, nawet nie wiem czy się z tego powodu cieszyć???
Koniecznie kup sobie wiosne w doniczkach U mnie teraz w słońcu rzekomo +6, ale termometr w samochodzie pokazuje -2
Dziękuję Renatko. Nie mogę się doczekać kiedy szafirki i horti podrosną