Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 11:56, 26 mar 2013

Do góry
Gabiśka, wianek cudnej urody. Biorę w ciemno! Z czego są te białe donice geometryczne? Bardzo fajnie wyglądają.
W miniformacie 10:19, 26 mar 2013

Do góry
Wianek interesujący, skąd Ty te pomysły czerpiesz ?
Na giełdę nie jadę przed Świętami, jest tak zimno, że nawet nie mam ochoty, bratki kupię jak się ociepli.
Co ciekawego było jeszcze? Były bratki?
W miniformacie 07:51, 26 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Wianek śliczny - ale ta hortensja po prostu boooooska

Kolor niepowtarzalny wśród sobotniej oferty na giełdzie - drugi szafirowo-zielony, ale temperatura nie sprzyjała zakupom
W miniformacie 07:48, 26 mar 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
Ciekawy wianek Taki eko

Dziękuję

Trochę eko napierzony i jajeczny
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:56, 25 mar 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Radosny pozostał tylko kolejny wianek

Swietne kolory ma ten Twoj wianek. Wiosenny jak nic
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:53, 25 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
A na drziwach wejściowych wianek... jednak jestem kokoszką....

hohoho, ale u Ciebie romantycznie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:09, 25 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Śliczne dekoracje, wianki, jajeczka i na dodatek hiacynt w niespotykanym kolorze.
A gałązki przed drzwiami dostaną jajeczka???

Aniu, ślicznie ! wianek cudny !!! a miałam zapytać o to samo co Madżenka, czy powiesisz jajeczka na tych gałązkach ?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 16:31, 25 mar 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

" Kokoszko" bardzo gustowne dekoracje, wianek też ładniutki, mandżurską tez wyciepię w ogrodzie i zrobię dekorację pozdrawiam Marzenko

Marzenko- a ja Ciebie zapytam nie o dekorację ale o ścianę którą masz w tle. Czy ona jest robiona specjalnym tynkiem zmywalnym czy farbą?Napisz na PW szczegóły bo mi się bardzo podoba i to chyba coś czego szukam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:27, 25 mar 2013

Do góry
Radosny pozostał tylko kolejny wianek

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:50, 24 mar 2013

Do góry
No ja też zauważylam Danuusiu, że jak na Ciebie to zakupki oszczędne horti w jakiej byly cenie, ja o 5.00 rano jadę na giełdę po swoje, zobaczymy co kupię a ten wianek to ślicznie rozjaśniał by moją podcień
pozdrawiam
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:28, 24 mar 2013

Do góry
Madzenko ... Wianek i dekoracja dwumetrowa supi

Co do uzupełnienia wazonu ... Może by tam lampki ledowe na dno włożyć ???
Kubusiowo 21:51, 24 mar 2013

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Dziewczyny moje kochane. Bardzo Wam dziękuję za każde dobre napisane i szepnięte słówko, i za piękne kwiaty Ściskam Was mocno. Mnie choróbsko jeszcze trzyma... głos mam zmieniony jak nie wiem... śmiesznie brzmię czasami Kuba chyba znowu jakąś infekcję ma... skarży sie też czasami na ta przepuklinę Martwię się.... ale może będzie dobrze? ... zobaczymy.

Chciałam dzisiaj zrobić zdjęcie prezentu jaki dostałam od Danusi, i wróbli, które kupiłam, i tego co wysiałam... i aparat mi nie chce wystartować. Zeźliłam się okrutnie

W każdym razie buziaki Wam przesyłam ...i nadal każdego ranka budzę się z naiwnością, że w końcu za oknem zobaczę wiosnę

No to wpadnę jutro na zdjęcia z zakupów no i wianek zobaczyć
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:44, 24 mar 2013

Do góry
Śliczne kolory i wianek hi hi hi
Blaski i cienie nowego życia 19:08, 24 mar 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)
Nareszcie znalazłam czas, aby trochę do Was pozaglądać. U ciebie jak zwykle wszystko poukładane, palma piękna, owies zasiany, dekoracje gotowe.
U mnie na razie wysprzątane po malowaniu, wianek też zrobiłam ale taki na szybko, bo z sił trochę opadłam...
Pozdrawiam.

Byłam u Ciebie
Masz prawdziwie świątecznie posprzątany dom, u mnie misz-masz króluje
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:07, 24 mar 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Danusiu, wianek na furtce ślicznie wygląda, ale czy nie boisz się, że ktoś go może sobie z tamtąd "pożyczyć"? Szkoda by było tak pięknego wianka. Serdecznie pozdrawiam

Zamotałam go dobrze, może jeszcze drutem wzmocnię
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:03, 24 mar 2013

Do góry
Danusiu, wianek na furtce ślicznie wygląda, ale czy nie boisz się, że ktoś go może sobie z tamtąd "pożyczyć"? Szkoda by było tak pięknego wianka. Serdecznie pozdrawiam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 16:49, 24 mar 2013

Do góry
Piękny ten wianek! Zaprasza wiosnę do ogrodu U nas dzisiaj było rekordowo zimno

pozdrawiam!!
Blaski i cienie nowego życia 16:18, 24 mar 2013

Do góry
Nareszcie znalazłam czas, aby trochę do Was pozaglądać. U ciebie jak zwykle wszystko poukładane, palma piękna, owies zasiany, dekoracje gotowe.
U mnie na razie wysprzątane po malowaniu, wianek też zrobiłam ale taki na szybko, bo z sił trochę opadłam...
Pozdrawiam.
Mój zielony, magiczny świat... :) 15:32, 24 mar 2013

Do góry
Na przekór złej aurze żonkilek daje czadu

A tu ekologia czystej wody!!! W połowie listopada zapleciony wianek wisiał jako dekoracja adwentowa z rajskimi jabluszkami, następnie otrzymał dodatkowo bożonarodzeniowe świecidełka aby po ogołoceniu z akcentów dekoracyjnych na czas postu otrzymać wielkanocne ubranko zrobione z resztek po okolicznościowych bukietach

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 14:54, 24 mar 2013

Do góry
zaga napisał(a)
O 6 rano było - 15, teraz - 5. Mimo, ze skoczyło o 10 stop. do góry ja mam dość... 24 marzec w końcu.

Agato chyba dobrze, że spałam do 7:30 i tej temepratury nie widziałam...

Lena napisał(a)
Marzenka witaj

Oczarowana jestem nowościami u Ciebie - aranżacje w donicach,wianki i mega cudna choinka wielkanocna-masz wspaniały gust
Muszę się cofnąć wstecz - pięknie masz!!!

Lena witaj po długiej niobecności. Czas się powolutku ze snu zimowego obudzić, wiosna niedługo nadejdzie (?????)
jotka napisał(a)
Byłam i jeszcze wpadnę (głównie na irysy )

Jola irysy to niewypał.... Już wczoraj zaczęły padać - łodygi zgięly się w połowie. Godzinę w zimnej wodzie leżały i nic nie pomoglo... Dzisiaj obcięłam o 10 cm łodygi i w wąskim wazonie stoją i jakoś się trzymają... Gdybym komuś w prezencie kupiła, to byłboby rozczarowanie....

Magda70 napisał(a)
Przeleciałam szybciutko pismo obrazkowe....boskie!! Jak zwykle zresztą
Pozdrawiam serdecznie z chłodnej niestety Holandii...
Zaraz spadam na spacer....po centrum ogrodniczym Liczę na boooskie inspiracje

Całuski i miłej niedzieli

Magda ja bym chyba umarła w takim centrum ogrodniczym.... Chyba nigdy do Holandii nie pojadę bo musiałabym bankructwo ogłosić...
ewa004 napisał(a)
Marzenko śliczne dekoracje zrobiłaś ,ale prawdę pisząc innych się nie spodziewałam
Buziam i pozdrawiam niedzielnie

Oglądałaś pogodę ? od piątku ocieplenie

Ewa jeśli nie nastąpi ocieplenie to co ja z tym ogródkiem wśrodku domu zrobię!!!!

Pola napisał(a)
Marzenko, zajrzyj do mnie i oceń plan

Zajrzałam Jolu. Świetny pomysł.

Magda70 napisał(a)

No bo ja wracam w piątek i pogodę piękną przywiozę

Liczę na Ciebie i trzymam za słowo!

ana_art napisał(a)
Marzenko, byłam wczoraj, pogapiłam się przyszłam też dzisiaj, masz piękną wiosnę w domu. Życzę miłej Niedzieli Palmowej Jak rano wieszałam wianek na drzwiach to padał śnieg u mnie

Aniu Niedziela Palmowa bardzi miła mimo, że mroźna. Śnieg u mnie nie pada, nawet nie wiem czy się z tego powodu cieszyć???

Gosiniak napisał(a)
Marzenko ależ radośnie u ciebie, warto sprawiać sobie takie prezenty i wnosić wiosnę do domku, skoro w ogrodzie cisza, śliczny wianuszek, ja w tygodniu gdzieś skocze po kwiatki i też sobie przywiozę na Wielkanoc, buziaki u mnie już 0 na termometrze.

Koniecznie kup sobie wiosne w doniczkach U mnie teraz w słońcu rzekomo +6, ale termometr w samochodzie pokazuje -2

Rench napisał(a)
Pięknie juz u Ciebie,świątecznie.Kompizycja z horti i szafirkami przepiękna.
Pozdrawiam

Dziękuję Renatko. Nie mogę się doczekać kiedy szafirki i horti podrosną
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies