Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Margarete 13:19, 24 mar 2013

Teraz ja u ciebie trochę zabawiłam... czytałam i czytałam i cztałam i oglądałam... piękne zdjęcia robisz Gosiu, piękne miejsce to twoje KUBUSIOWO, miałam iśc do roboty sie wziąć bo sprzątanie w lesie a dziś ostatnia - brudna niedziela przed świętami ale twój wątek mnie wciągnął na amen !!
Pozdrawiam i życzę realizacji planów ogrodowych, szybkiego nadejścia wiosny ( Tobie i sobie i wszystkim tego życzę...) oraz miłych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych.
Buziaki dla całej waszej rodzinki, na pewno tu jeszcze będę wpadać.
Kasiek 13:25, 24 mar 2013

Gosiaczku zdrowiej szybko ino myk Pozdrawiam cipelutko .
Urszulla 13:34, 24 mar 2013

obejrzałam fotki z wystawy tulipanów,
ciekawa impreza w fajnym miejscu
Neska 14:53, 24 mar 2013

Jak się czujesz? Mam nadzieję, że Kubuś nie złapał bakcyli od Ciebie. Buziaki.
kaisog1 21:39, 24 mar 2013

Dziewczyny moje kochane. Bardzo Wam dziękuję za każde dobre napisane i szepnięte słówko, i za piękne kwiaty Ściskam Was mocno. Mnie choróbsko jeszcze trzyma... głos mam zmieniony jak nie wiem... śmiesznie brzmię czasami Kuba chyba znowu jakąś infekcję ma... skarży sie też czasami na ta przepuklinę Martwię się.... ale może będzie dobrze? ... zobaczymy.

Chciałam dzisiaj zrobić zdjęcie prezentu jaki dostałam od Danusi, i wróbli, które kupiłam, i tego co wysiałam... i aparat mi nie chce wystartować. Zeźliłam się okrutnie

W każdym razie buziaki Wam przesyłam ...i nadal każdego ranka budzę się z naiwnością, że w końcu za oknem zobaczę wiosnę

Gardenarium 21:46, 24 mar 2013

Wiosna od czwartku idzie ku lepszemu, a w nowym tygodniu sporo na plusie, więc chyba mam nadzieję na ciepło i topnienie śniegu

Instagram Ogrodowiska
gusiarz 21:50, 24 mar 2013

Gosiu - bywam - zdrowia życzę, duuuuużo zdrowia
monteverde 21:51, 24 mar 2013

kaisog1 napisał(a)
Dziewczyny moje kochane. Bardzo Wam dziękuję za każde dobre napisane i szepnięte słówko, i za piękne kwiaty Ściskam Was mocno. Mnie choróbsko jeszcze trzyma... głos mam zmieniony jak nie wiem... śmiesznie brzmię czasami Kuba chyba znowu jakąś infekcję ma... skarży sie też czasami na ta przepuklinę Martwię się.... ale może będzie dobrze? ... zobaczymy.

Chciałam dzisiaj zrobić zdjęcie prezentu jaki dostałam od Danusi, i wróbli, które kupiłam, i tego co wysiałam... i aparat mi nie chce wystartować. Zeźliłam się okrutnie

W każdym razie buziaki Wam przesyłam ...i nadal każdego ranka budzę się z naiwnością, że w końcu za oknem zobaczę wiosnę

No to wpadnę jutro na zdjęcia z zakupów no i wianek zobaczyć
kaisog1 22:02, 24 mar 2013

Szefowa OBY! Już dość tego białego dziadostwa!

Aga dzięki i buziam

Ania o ile aparat ruszy.... nie wiem co z nim
karolina84 22:35, 24 mar 2013

Gosiu obserwuję twój wątek juz od dawna. Pomyślałam że najwyższa pora się przywitać. Podziwiam Kubusiowo i Ciebie również Zdrówka życzę