Napiszę wam jeszcze o firmach ogrodniczych które tu dbają o ogrody. Miałem w czwartek okazję podpatrzeć gościa który pracował w ogrodzie ja akurat szlifowałem okno więc miałem dobry widok. Od razu widać że gościu jest przymuszony do tej roboty bo tak wszystko robił od niechcenia że aż mnie to wkurzało , ja bym go wygonił ze swojego ogrodu, nie chciał bym nawet za darmo żeby mi pomagał. Tu jest dobra ziemia i klimat przyjazny dla roślin to czy się dba czy nie to i tak wszystko rośnie jak przysłowiowy perz. Piszę tego posta gdyż chcę sprawdzić czy da się napisać i wysłać fotki z mojego telefonu. Dziś będzie post z telefonu i fotki robione z telefonu jak w poprzednim poście ale teraz spróbuję je wysłać z telefonu, jeżeli będą fotki to znaczy że mi się udało. Zobaczymy . Wcześniej używałem go jako kamerę, aparat,latarki, budzik i telefon. Budzik ma obłędny, muszę przyznać że mojego soniaka p 990 bije na łeb a z tamtego byłem zachwycony. Teraz używam nawigacji, gadam przez skype i szukam wszystkiego w necie, jak dzisiejszej pralni. Wpisałem landry Royal York i tak znalazłem 500 metrów od siebie, pralnie. Bez tego telefonu to bym tu normalnie zginął. I to wcale nie jest żart, to był świetny zakup, który mi teraz ratuje życie. Monte, niestety po angielsku i trochę po rusku, wesoło jest. Wieszjak jest jajecznica? Palaczinta, a naleśnik? Rantotta. Lubię jak gadają poWęgiersku, kiedyś często bywałem na Węgrzech i spodobał mi się ten język. Aldonko, zgzdza się od kanadyjskiej strony jest tak zwana podkowa i można obserwować i amerykańską i kanadyjską część. Dziękuję za odwiedziny. Tekst napisany teras zobaczymy jak fotki polecą.apk Pozdrówka.