Hehe Ela z tą klamerką to do gnojówki pokrzywowej ale aktualnie nie mam
No zestawik niczym pachnidła z Paryża wiec nie bojaj się i klamerkę ściągaj
Jak już tak przy mnożeniu jesteśmy to udadło mi się ukorzenić hortki Nie jest to pełen sukces bo na taka ilość patyków liczba ukorzenionych marna. No ale są i cieszą
mam pięć vanillek
trzy limki
a to moje zeszłoroczne ukorzenione tawuły Goldflame
muszę dać do autoryzacji może w czwartek
Jeśli chodzi o rozwary to jest jeszcze delikatny lawendowy kolor, widziałam w centrum ogrodniczym
a fotka ze spaceru
Dziękuję Aniu za odwiedzinki i gratulacje
U mnie nieustająca praca przy urządzaniu rabatek
To jedna z nich trochę w tonacji różu może nie pudrowego, ale jednak coś tam tworzę udało mi się podświadomie wstrzelić w propozycję Szefowej
Irenko dziękuję, ze spojrzałaś innymi oczami na mój ogród. Jakże piekne robisz zdjęcia.
Hortensję variegata spróbujemy rozmnożyć, wiosną poucinam patyczki a Ty mnożysz
Mam nadzieję, że moje hortensje Cię zainspirowały. Widziałam, ze Zigi już te niebieskie widział na swojej rabacie
A ja będę kopiować Twoją kostrzewę i czyściec
Witaj Beatko , dawno u Ciebie nie byłam, zobacz jaki ładny jest grujecznik, zdjęcia w całości nie mam, cały czas młode przyrosty mają piękny rożowo bordowo zielone liście,
Irenko na razie nic nie mówię bo wcześniej muszę z Kubusiowem załatwic ale M przeczytał o moich planach i milczy jak kamień , chyba przyjął do wiadomości a moze sam ma ochotę na te winogrona . Mam tylko z jednym problem jak widzę ilu Ty gości przyjmujesz to myśle ze chyba powinnam siedziec w domu i dac Ci spokój bo chyba nie masz wolnej chwili dla siebie. Wiec moze te winogrona spokojnie z Waligórą zjecie i z reszty znów pyszne winko zrobicie?Motylki slicznie Ci zapozowały -gratulacje.
Ewo trzmielinę podsadziłam żurawkami Creme Brulee, ale chciałabym dodać coś jeszcze....
Zdjęcie poniżej, jeszcze dąb samosiejka się załapał. Muszę go przesadzić do lasu