Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Luki 14:06, 01 wrz 2013

No jaki konkurs Z doniczkami, których podobno miało nie być w ogrodzie
Sebek 14:19, 01 wrz 2013

Ania - z Twoją powierzchnią to Ty te wygrane nawozy za jednym zamachem zużyjesz Mi starczą pewnie na cały rok albo dłużej
Madzenka 16:01, 01 wrz 2013

Ha ha gratulacje laureatko Debiut doniczkowy i od razu nagrodzna, aż strach się bać co będzie za rok głosowałam na Ciebie To ja Jarząbek

Tak patrzę o 3:00 w południe na Twoje bukszpany i jak sie uprzesz to posadż im trawki na brzegu rabat, np. Carexy tylko plizzz nie Twoją ice dance ale musiałabyś jeszcze troszkę zedrzeć darń. Ale tylko i wyłącznie radziłabym carexy bo są zimozielone, żadne tam hakone ktora jest brzydka zimą.....
makkasia 16:37, 01 wrz 2013

Gratulacje wielkie
Mala_Mi 17:38, 01 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ha ha gratulacje laureatko Debiut doniczkowy i od razu nagrodzna, aż strach się bać co będzie za rok głosowałam na Ciebie To ja Jarząbek

Tak patrzę o 3:00 w południe na Twoje bukszpany i jak sie uprzesz to posadż im trawki na brzegu rabat, np. Carexy tylko plizzz nie Twoją ice dance ale musiałabyś jeszcze troszkę zedrzeć darń. Ale tylko i wyłącznie radziłabym carexy bo są zimozielone, żadne tam hakone ktora jest brzydka zimą.....

No to jesteśmy kwita Na Domi przyznaję też głosowałam, chociaż u niej praktycznie nie bywam.. ale mi sie podobało..

Marzenka .. myślę czym wykończyć rabatę z tej strony, od klonu palmowego....... tak jak czerwona linia mam zdjętą darń.. (zdjąć jak trzeba więcej nie ma problemu). Pasuje jeszcze mi jedna kulka, bo tak się jakoś mi lepiej komponuje.. tak jak wrysowana..

To widok od strony domu.... jeszcze sprzed sadzenia baksików.. chodzi mi o tę prawą cześć od klonu... zresztą tu najpraktyczniej to by było coś wysokiego posadzić by zacieniało trochę klona... wielki baksik Ale od strony wizualnej.. to już gorzej.. Ratuj bo nie mam pomysłu na tę cześć..

Mala_Mi 17:51, 01 wrz 2013

Jak już pisałam głosowała na najładniejsze KOMPOZYCJE . A ja to jakiś przypadek, że sie też załapałam.. chyba wyszło mimo woli.. ale bardzo dziękuję, że oddaliście i na moje donice głosy.... A mówiłam, więcej żadnych donic.. teraz nie mam wyjścia. za rok muszę też coś posadzić..
A tak na poważnie to powinnam pół nagrody oddać Gierczusiowi... a nie chciała tych donic, wiec mam je ja, z wielkim poświęceniem je przekazywała do Rzeszowa .. ... i trochę Agacie, bo jej pelaśka co mi dała też sie znalazła w kompozycjach.. i trawka którą też dostałam.. Mimo woli sukces wspólny.
Bardziej traktuję te głosy jako głosy sympatii niż uznanie dal nasadzeń Ale cieszy jedno i drugie.. Zapomniałam o konkursie na śmierć. Wstawiłam swoje, potem pogłosowałam na inne.. i zapomniałam.... dopiero Łukasz mi przypomniał.
Mala_Mi 17:52, 01 wrz 2013

Sebek napisał(a)
Ania - z Twoją powierzchnią to Ty te wygrane nawozy za jednym zamachem zużyjesz Mi starczą pewnie na cały rok albo dłużej

U mnie sukces wspólny, chyba muszę sie podzielić nagrodą Z Gierczusiem głównie Chyb już żałuje, że donic nie chciała
Mala_Mi 17:55, 01 wrz 2013

Luki napisał(a)
No jaki konkurs Z doniczkami, których podobno miało nie być w ogrodzie

Łukasz... mam dość pracy w ogrodzie, by jeszcze bawić sie z doniczkami, ale jakoś tak wyszło, że Ela-Gierczuś pozbywała sie doniczek.. pomyślałam, że wyciepie to co mam z doniczkowych, zrobię jakieś kompozycje.. na sezon w nbowych doniczkach, doniczki na zimę zostawię i nie będę sie szarpać z przechowywaniem roślin.. ... Ja nie mam czasu kompletnie na nic.. i jeszcze doniczki... Ja naprawdę chciałam pozbyć się wszystkich doniczek..
Mirka 17:58, 01 wrz 2013

Czasu nie ma a ogród piękny i zadbany ma hihi
Kasiek 18:13, 01 wrz 2013

Aniu ,gratuluje wygranej Widze ze rozkopana/zakopana jestes ale widac juz pomalutku efekt