Aniu MOnte - Zbyszek ma chyba sosnę "Oko smoka" czy coś takiego w tłumaczeniu.. bardzo podobna, ale ta jaśniejsza.
Może i mała wystawa, ale Polska się dopiero rozkręca w tej dziedzinie.. i dobrze że sie rozkręca.. ostatni prawdziwi ogrodnicy zniknęli po wojnie.. to też trzeba odbudować ze zniszczeń.
Dobrze że są takie wystawy, bo można zobaczyć w jednym miejscu nowości na rynku.. zresztą takie wystawy są chyba raczej pod "fachowców" zajmujących się projektowaniem ogrodów.. i oni wypatrzą te perełki.. .. Nikt i tak dokładnie tego co pokazane nie będzie kopiował. To tak jak z wystawami budownictwa... fachowcy wypatrzą nowości, a całych domów nikt tam raczej nie pokazuje, tylko poszczególne elementy
Mi się fotorelacja podobała..... lista chciejstw rośnie, a miejsca brak..... biedna jestem i nieszczęśliwa... ale kawałek nowej rabaty jeszcze powstanie.. wiec phlox Neon Flare... zapisany

Te ostróżki już widziałam.... zęby na nie ostrzę ...
I koniecznie do hortensji podsadzić jeżówkę o malinowej barwie.... bardzo mi sie to spodobało połączenie.. a mam miejsce pod hortensją...
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.