Ogrod Malgosi samosi
23:09, 17 lip 2013
Witajcie wasko, Asiu,
milo mi Was goscic. W koncu udalo mi sie wgrac zdjecia.
Na pierwszy ogien zeszloroczne rabaty, jeszcze wymagaja dokonczenia, ale moge pokazac co juz jest. Wokol tarasu beda kule z trawkami i cos jeszcze narazie niespodzianka:
Moje niedzwiedzie futro z bliska, w ciagu sezonu niesamowicie zwiekszylo swoja objetosc
i jeszcze zblizenie
Kolejna rabata kolo wiaty, zurawki kupilam na allegro po 6zl za sztuke , od wsadzenia jakies 1,5 m-ca temu powiekszyly sie prawie dwukrotnie i wszytkie sie przyjely
Tych Pan przedstawiac nie trzeba, bedzie ich dosyc sporo w ogrodzie. W slonecznym miejscu juz zaczynaja kwitnac.
i rabata z ich udzialem, tuje mam nadzieje wkrotce zaslonia wiate
Obalam mit o wolno rosnacych cisach, tegoroczne przyrosty
I na koniec funkie z hortensjami
Pokaze jeszcze moje tarasowe maluchy
Dzisiaj juz nie mam sil na kolejne zdjecia, ale obiecuje ze jutro pokaze jak beda biegly rabaty.
Zycze dobrej nocki
milo mi Was goscic. W koncu udalo mi sie wgrac zdjecia.
Na pierwszy ogien zeszloroczne rabaty, jeszcze wymagaja dokonczenia, ale moge pokazac co juz jest. Wokol tarasu beda kule z trawkami i cos jeszcze narazie niespodzianka:
Moje niedzwiedzie futro z bliska, w ciagu sezonu niesamowicie zwiekszylo swoja objetosc
i jeszcze zblizenie
Kolejna rabata kolo wiaty, zurawki kupilam na allegro po 6zl za sztuke , od wsadzenia jakies 1,5 m-ca temu powiekszyly sie prawie dwukrotnie i wszytkie sie przyjely
Tych Pan przedstawiac nie trzeba, bedzie ich dosyc sporo w ogrodzie. W slonecznym miejscu juz zaczynaja kwitnac.
i rabata z ich udzialem, tuje mam nadzieje wkrotce zaslonia wiate
Obalam mit o wolno rosnacych cisach, tegoroczne przyrosty
I na koniec funkie z hortensjami
Pokaze jeszcze moje tarasowe maluchy
Dzisiaj juz nie mam sil na kolejne zdjecia, ale obiecuje ze jutro pokaze jak beda biegly rabaty.
Zycze dobrej nocki