Podoba mi się wszyyystko popełnione i poprawione przez Ciebie w ostatnich dniach A jeszcze Szefowa czujnym okiem sprawdza realizację projektu - no mucha nie siada Ślicznie!!!
Też ciachałam wczoraj trzmieliny, bo kulki już się zlały w jedno (nie szukaj broń boże fotek, nie tak szybko ). Ale czekam na prezentację Twoich - bo widzę, że na bukszpanach trenowałaś
A zmieściłby się w tym zakręcie jakiś krzew/małe drzewko? Coś na pniu, a pod nim plama z tych carexów i żurawek limonkowych? Albo jakiś krzew - horti, dereń, perukowiec...
A te kosówki posadziłabym gdzieś, gdzie możesz otoczyć je np. lawendami (czyli jest trochę więcej miejsca) i brązowe carexy wrzucone jakby niedbale pomiędzy (nie w rządku). Ładnie jeszcze wygląda kosówka z hakone (przynajmniej u mnie)
Nie wiem, czy cokolwiek pomogłam, mam nadzieję, że nie zaszkodziłam
I niech mi ktoś powie, że róże mają być sadzone jednakowym kolorem...Pięknie wyglądają!!!! Moje różniste też mi się podobają Nie potrafiłabym wybrać jednego koloru
Moje bukszpany też tak wyglądają. Zrobiłam im oprysk na grzyba...czymś swoje pryskasz Alinko?
Obrazki śliczne, ale ten szczegółlnie przypadł mi do gustu,może dlatego, że bardzo lubię kwitnące hosty.
Kwiaty są śliczne w spokojnym kolorze i długo kwitną.
Życzę Ci udanego dnia, kocham słońce... nareszcie jest
A jakiej szerokości pas ziemi zamierzasz przeznaczyć na rabatę przed tymi tujkami i cisem? Wg mnie i rh i horti ładnie tam będą wyglądały, tylko nie wiem, kiedy częściej oglądasz to miejsce - wiosną, czy latem, czy cały rok, jak tam jest ze słońcem?
A może horti z miskantami? A dołem coś mało kłopotliwego - trzmielina, albo żurawki (u Ciebie dobrze rosną) albo jakieś carexy.
Nie widzą mi się kosówki tam, gdzie je postawiłaś, ale w ogóle kiepsko na zdjęciu widać całe to miejsce. Żurawki z carexami przed tujkami - suuuuper! I jakie kanciki!!!